Digidexo.com

Kvalifikasjoner for å bli plassert i Halfway Houses

Kvalifikasjoner for å bli plassert i Halfway Houses


Overgangsboliger er spesielt utviklet for å bidra til å gi støtte til rusavhengige i tilfriskning går gjennom reentry prosessen i normal hverdag etter å ha tilbrakt tid på et rehabiliteringssenter. Å leve i en overgangsbolig bistår tidligere rusavhengige i følelsen komfortabel og sikker i sin beslutning om ikke å gi etter for avhengighet igjen. Dette er vanligvis på grunn av det faktum at andre innbyggere i overgangsbolig er også under avhengighet utvinning og kan tilby den empati som andre i den rusavhengige liv kunne ikke ha.

Kvalifikasjoner

Det er ikke nødvendigvis pålagt å ha nylig blitt løslatt fra et renseanlegg for å få aksept i en overgangsbolig. Avhengig av overgangsbolig, vil noen steder godta narkomane som viser et ønske om å leve nøkternt og uten negative ytre påvirkninger.

Konsekvenser av et tilbakefall mens han bodde i en Halfway House

Hvis du tilbakefall under ditt opphold på en halvveis hus (en tidsramme som vanligvis varer fra tre til seks måneder), er det fire mulige konsekvenser betinget alvoret i tilbakefall: vil du bli henvist til en narkotika detox program, et bolig avhengighet behandlingsopplegg og en poliklinisk behandling av avhengighet program, eller du vil bli utvist fra overgangsbolig.

Potensielle Brudd på Halfway House ren levende Mål

Bruk eller besittelse av alle typer narkotika på stedet, bryte portforbud, gambling, og bringer ikke-leietakere inn i huset uten tillatelse, ikke søker arbeid eller utdanning, ikke delta nattlig AA eller NA-møter, gå til barer eller nattklubber, og engasjere seg i fysisk vold er alle potensielle brudd som kan ende ditt opphold i overgangsbolig.