Digidexo.com

Hva er HGH brukes til?HGH (Human Growth Hormone) er blitt benyttet i de senere år for å behandle mer enn vekstproblemer. Å vite hva det kan brukes til kan hjelpe deg å avgjøre om det er riktig for deg.

Medisinske bruksområder for barn

HGH kan hjelpe med noen vekst problemer. Det er noen ganger foreskrevet for barn som ikke vokser riktig og har lave nivåer av HGH produksjonen i kroppen sin. Dette kan bli dokumentert av kortvoksthet eller langsom bein vekst.

Medisinske bruksområder for voksne

Noen voksne som har hatt strålebehandling for å behandle en sykdom som kreft eller kirurgi til hjernen som kan hindre produksjonen av HGH. De som kan ha lidd av hjerne traume eller en forstyrrelse i hjernen kan bruke HGH.

Andre medisinske problemer

Personer med AIDS er noen ganger satt på HGH for å opprettholde og bygge opp muskelmasse. Noen mennesker med kort tarm-syndrom kan ha behov for å ta HGH. Noen ganger HGH brukes for å bidra til å helbrede sår som brannskader eller andre alvorlige skader.

Nonmedical HGH bruk

Noen mennesker bruker HGH å behandle andre vanlige problemer. Mens de fleste leger ikke vil foreskrive det for denne typen problemer, er det homøopatiske HGH preparater som kan kjøpes over disk. Søvnproblemer, vektøkning, svakhet, hukommelsesproblemer og seksuelle problemer er noen av de tingene som det er hevdet å hjelpe. HGH brukes av mange for å reversere aldring. Selv om dette ikke er medisinsk anbefalt, er det noen aldring symptomer som HGH sies å hjelpe med.

Athletic bruksområder

Idrettsutøvere bruker noen ganger HGH å øke muskelmasse, forbedre sine prestasjoner og øke energinivået. Selv om denne typen bruk anbefales ikke, det er mange som hevder det fungerer godt.