Digidexo.com

Canker sår Peroxide Treatment

Canker sår Peroxide Treatment


Canker sår er svært smertefulle sår i munnen. Disse åpne sår er forårsaket som følge av et brudd i slimhinnen. Noen mennesker er plaget med tilbakevendende eller flere canker sår. Det finnes bevis på at canker sår har en genetisk kobling. Mens det er en rekke midler for canker sår, er den mest effektive peroksyd-behandlingen for mange mennesker.

Funksjoner

Funksjonene i en canker sår er umulig å gå glipp av. Et sår (normalt om på siden av hodet av en klebe) utvikler seg i munnen eller den øvre hals. Sår er svært smertefullt og kan vedvare i over en uke hvis den ikke behandles på en hensiktsmessig måte. Canker sår ofte går igjen med regularitet. Hvis tilstanden er spesielt vedvarende, anses den å være Sutton sykdom.

Forbereder Remedy

Forbereder en peroxide middel til å løse en canker sår er enkelt. Du ønsker ikke å bruke peroxide med full styrke. Ved hjelp peroxide med full styrke muntlig kan være ubehagelige, forårsaker en brennende følelse. Blande en løsning som er 50 prosent peroksyd og 50 prosent vann. Denne styrkenivået av peroksyd er tilstrekkelig til å behandle en canker sår.

Bruk av Remedy

Bruk en ren bomullspinne, bearbeid peroxide løsningen direkte på canker sår. Pass på at du ikke svelge peroxide blandingen. Selv om det ikke vil føre til at du noen alvorlig skade i små mengder, kan peroxide forårsake urolig mage. Gjenta denne prosessen flere ganger i løpet av dagen.

Effekter

Ved å bruke denne peroxide behandling, vil du begynne å se forbedring i din canker sår innenfor en 24 timers periode. Smerten begynner å minske og sår begynner å gro. Peroxide arbeider for å redusere bakterienivået i munnen, som er den primære årsaken til canker sår. Ved å senke nivået av bakterier, vil du gi sår muligheten til å helbrede.

Forebygging / løsning

Mens det er ingen kjent kur for canker sår, og det er ingen definitive måte å forhindre et utbrudd i fremtiden, kan du minske sjansen for en re-forekomst. Du redusere sjansen for en annen canker sår ved å bruke peroxide behandling. Minst en gang om dagen, gjør 50 prosent vann / 50 prosent peroxide blandingen. Bruk dette preparatet som en munn vask, og pass på å unngå å svelge peroxide behandling. Denne prosessen vil arbeide for å opprettholde et sunt nivå av bakterier i munnen og er nyttig i å redusere oddsen for et utbrudd av nye canker sår.