Digidexo.com

Ernæringsmessige fordeler av Hemp Protein

Ernæringsmessige fordeler av Hemp Protein


Hamp er en ikke-animalsk mat som gir høy kvalitet protein og finnes i en rekke kilder. Hamp brukes hovedsakelig av vegetarianere og veganere, men noen befolkningen kan ha nytte av denne maten.

Ernæringsmessig profil

Hemp inneholder protein, fiber, karbohydrater, vitamin E, fytosteroler, og spormineraler, som gjør det en ernæringsmessig gunstig mat valg. To tredjedeler er edistine, som styrker immunforsvaret og hjelpemidler i fordøyelsen, og den andre en tredjedel er albumin.

Amino Acids

Hamp er ansett som en "komplett" protein fordi det inneholder alle 20 aminosyrer, inkludert ni essensielle de som må forbrukes fordi kroppen ikke produserer dem.

Fatty Acids

Hamp inneholder høye konsentrasjoner av essensielle omega-3 og omega-6-fettsyrer i et ideelt forhold på 1: 3. Hampolje inneholder to gunstige flerumettede fettsyrer, gamma-linolensyre (GLA) og stearidonsyre (SDA).

Food Products

Hamp kan spises som frø, spiret, malt til måltid baking måltid, eller drakk som te eller melk. Andre kilder er proteinpulver, olje, nøttesmør eller "iskrem", eller det kan tilsettes til tofu, brød, kornblanding og vafler.

Potensiell

GLA og SDA syrer i hamp olje kan behandle atopisk dermatitt, ifølge kliniske studier ved Universitetet i Kuopio i Finland. Fettsyreprofilen reduserer hjertesykdomsrisiko, og visse typer kreft, og kan forbedre reumatoid artritt og bipolar lidelse.