Digidexo.com

Fordeler med Damiana Leaf for Female Fertility

Som kvinner velger å føde barn senere i livet, spørsmålet om infertilitet kommer i større fokus. Mange velger å bruke urte ufruktbarhet behandlinger for å forbedre sine sjanser for befruktning før de prøver mer invasive medisinske teknikker. Damiana er en urt som brukes av kvinner for å øke fruktbarheten.

Hva det er

Damiana er dyrket i Sør-Amerika. Ifølge seksuell dysfunksjon rådgiver Svetlana Ivanova, har folket i Mexico brukte damiana som en naturlig aphrodiasac og tonic. Det er en velduftende og liten busk som bladene brukes i fertilitetsbehandling. Effektene kan også være et afrodisiakum, en reproduktiv stimulerende, og kan forbedre tilfeller av impotens.

Slik fungerer det

Damiana kan en toning effekt på kjønnsorganene; Dette kan forsterkes ved å kombinere den med så Palmetto berries.Women som har problemer med unnfangelse kan se en økning og balansering av hormonnivåer og egg stimulering. Denne urten kan også ha et afrodisiakum effekt som hjelpemidler i unnfangelsen.

Hvordan ta det

Effektive måter å ta damiana er ved å bruke det som en te eller en likør. Ifølge Ivanova, kan likør være forberedt hjemme og i alderen over en måned før bruk. Damiana kommer også i kapselform. Det kan fås gjennom helsekostbutikker, naturopathic leger og online gjennom en rekke forhandlere. Ifølge Ivanova, de beste resultatene av damiana kommer når de tas i moderering over en lengre periode.

Komplementære Supplements

Vitamin B6, sink, vitamin E og alle kan forbedre fertilitet, så vel. Forbedringer til fruktbarhet kan også gjøres gjennom fysiske teknikker som vekttap og iført kjøligere klær. Andre urter kan implementeres i tillegg til å styrke muligheten for befruktning og kan bli fastsatt gjennom samråd med en fruktbarhet spesialist.

Forsiktig Bruk Damiana

Ifølge Dr. Mike Adams, kan overforbruk av damiana forårsake lever- og blodproblemer fordi det forstyrrer opptaket av jern. Det kan også overstimulate kroppen og føre til enda flere conception problemer dersom det tas i for stor dose.