Digidexo.com

Slik reparerer Eye-Glasses

Så du ønsker å lære å reparere øye-briller. Et par gode briller koster godt over $ 300, og i dagens økonomi, har en så høy priset element for å være i stand til å vare. Briller er vanligvis laget av tynt metall eller plast, og gitt slitasje disse tingene gå gjennom, vil de bryte lenge før de reseptbelagte endringer.

Bruksanvisning

•  Hold glassene på plass. Langt, nummer én problem med briller er skruene som holder linsene i. Rammene omgir ytterkantene av linsene, og blir holdt sammen av en liten skrue på ytterkantene av dine rammer. Over tid vil jostling av brillene gjør skrue løs, og til slutt vil den falle ut. Ved hjelp av en skrutrekker som kommer med et øye-glass reparasjonssett, kan du beholde disse skruene tett og på plass, og du vil ha gode erstatninger i tilfelle du mister noen.

Skru inn skruene med papir-klipp når skruehullene blir strippet. Alle skruehullene har rygger som bidrar til å holde skruene på plass; over tid, når skruen løsner og deretter skru den, du vil slites ned disse rygger, og hullet blir "strippet", som betyr det vil ikke lenger holde en skrue i. Når du kommer til det punktet, kan du bruke en binders for å erstatte skruen. Trekk binders gjennom hullet, deretter klippet resten av den rundt armen av briller tett for å holde den på plass.

Hvis du er ute etter en mer permanent løsning og en bedre fashion statement enn å ha en binders på siden av ansiktet ditt, bryte kanten av bindersen av, så liten som du muligens kan få, som vil fortsatt passe i hullet. Bøy kantene ned som stikker ut på hver ende. Deretter varme opp en loddebolt, og forberede lodding; du kan få disse til enhver jernvarehandel. Dryppe nøye loddetinn rundt på begge sider av bindersen, holde klippet hvor det er. Du vil aldri være i stand til å bytte ut linsene igjen, men dette bør holde brillene sammen for en stund lenger.

For de med metallrammer. Hvis brillene noensinne knipse i to, bruke loddebolten igjen for å sette dem sammen igjen. Skyv pause i rammene sammen så tett som mulig, og deretter dryppe loddetinn ned på begge sider av pausen. Deretter satte glassene i fryseren, vil de holde sammen raskere.

For de med plast rammer. Hvis brillene noensinne knipse i to, kan du bruke en butan lighter for å sette dem sammen igjen. Fyr opp butan lighter og varme opp hver ende av bruddet før plasten blir myk, og skyv dem sammen, holde dem så tett som mulig inntil plasten avkjøles og begynner å stivne. Når du har nådd dette punktet, nøye satt glassene i fryseren, og la dem over natten.

Etter å ha prøvd noen av disse triksene, sørg for at du grundig spray ned begge sider av linsene, og tørk dem rene med en statisk loer. Selv om du kan bruke disse tipsene for å holde rammene sammen, ingenting kan fikse linsene om de har noen riper, eller hvis støv bygger seg opp i dem over tid. Hold linsene rene.

Tips og advarsler

  • Både butan lysere og loddebolt er potensielt farlige materialer; utvise ekstrem forsiktighet når du bruker dem.