Digidexo.com

Enkle spill for barn med autisme

Språk, atferdsmessige og sosiale underskudd plage mange barn med autisme. De er ikke i stand til å behandle lærings signaler som instinktivt som andre barn og ofte krever mer bokstavelig veiledning for selv de mest grunnleggende av sosiale normer. Slå disse undervisning i enkle spill kan gjøre læringsprosessen langt enklere og ofte vil du se lenger varige resultater.

Movement Games

Enhver form over sammenkoblede eller gruppe bevegelse aktivitet er bra for elever med autisme. Det oppmuntrer til kommunikasjon og sosial interaksjon, som begge er vanskelige begreper for barn med denne lidelsen. Gammeldags spill som "hide-and-go-søker" er gode måter å fremme kommunikasjon og hjelpe barn strategier. "Simon sier" er perfekt for barn med autisme som det inkorporerer verbale kommandoer med bevegelser. Dette er spesielt viktig for yngre barn som kanskje ikke er så verbalt aktiv som sine ikke-autistiske jevnaldrende. En god vri på dette spillet er å ha den autistiske barnet gi kommandoene da dette tvinger sosial interaksjon og tale praksis.

Ringe og svare

Autistiske barn har ofte problemer med å oppnå felles barndom sosiale og atferdsmessige milepæler. Det kan være vanskelig for et barn med autisme å lære deres navn og å erkjenne at når deres navn blir uttalt sin oppmerksomhet bør gis til den som har talt. Hilsener og farvel er også harde begreper som de fleste autistiske barn ikke automatisk forstå at hvis møtt en respons er nødvendig. En måte å praktisere disse ferdighetene er ved å slå ringe og besvare inn i et spill, en slags improvisert versjon av barndommen svømmebasseng favoritt, "Marco Polo". Sørg for at du og barnet ditt er i ulike områder av ditt hjem og deretter øve seg hilsener som "Good Morning" som barnet skal gjenta tilbake til deg så høyt som de kan. Hvis de på riktig måte gjør dette kan de da gjette hva rommet du er i, og dermed vinne spillet. Andre ferdigheter som navn øve og farvel kan brukes på samme måte.

Rute Games

Mange barn med autisme har problemer med å skille hvor de er i forhold til et bestemt sted, (dvs. de kan vandre fra rom til rom uten noen bestemt hensikt.) Andre barn kan bli sittende fast i et bestemt område å leke med de samme lekene over og over og aldri være i stand til å gå videre. Spille et spill som gir barnet et formål og en angitt tid for hvert sted er en god måte å bidra til å bekjempe begge disse problemene. Du kan sette opp flere lekeområder for barn hvor de må bo og spille for en viss tid. Når de har fullført alle sentrene kan du belønne dem for å bo på oppgaven. En forenklet gatefeier jakten er også en flott måte å oppmuntre formål i sine reiser. En enkel liste over enkle å finne elementer, som er i vanlig visning på forskjellige steder, er en god måte å bidra til å gjøre dem oppmerksomme på forskjellige rom og deres bruksområder. Når de har funnet alle elementene på sin liste en premie eller enkle belønning kan gis.