Digidexo.com

Hvordan virker Tonalin arbeid?

Hva er Tonalin CLA?

Tonalin er den ledende merkevare av produsert CLA - konjugert linolsyre. CLA finnes naturlig i flerumettet fett i rødt kjøtt og meieriprodukter, men med mat-bearbeidingsmetoder som brukes i dag, har dette fettet-kampene sammensatte blitt minimert i menneskets kosthold. Forskning har funnet ut at å konsumere de anbefalte 3,4 gram kost CLA, ville du må spise mer enn sju pounds av biff eller drikke fire liter melk hver dag. Tonalin CLA er konvertert fra linolsyre av safflower olje og inneholder ikke sentralstimulerende midler av noe slag. Den høye renheten av dette produktet har produsert sine kvalitetsresultater, og den aktive fettforbrennende metoden kommer fra produksjonsprosessen brukes til å lage denne CLA supplement.

Hvordan virker Tonalin® fungerer?

Tonalin CLA virker til å blokkere det enzym som kalles lipoprotein lipase, noe som fører til ubrukte fettceller til å bli absorbert av kroppen. Ved å blokkere dette enzymet, er ubrukt fett viderekoblet til den muskelen som skal brennes av under trening. I denne prosessen Tonalin CLA aktiverer også et annet enzym, karnitin palmitoyl-transferase, som fremmer forbrenningen av fett i muskelcellene. Brenning av overflødig fett og økning av muskelmasse er fremmet sammen med inntak av Tonalin CLA.

Fordeler med Tonalin®

I kombinasjon med trening og et sunt kosthold, har tilskudd av Tonalin CLA mange påvist langsiktige fordeler, blant annet redusert kroppsfett og økt forekomst av fettstoffskiftet, økt muskelmasse, fett tap vedlikehold og muskel gevinst med en bedre langsiktig balansert body mass. Tonalin er nr en forbruker-rangert merkevare CLA, høyeste kvalitet CLA, og er den mest forsket CLA med de mest anerkjente helse og kosthold fordeler.

Tonalin® Forskning og studier

CLA ble først funnet ved University of Wisconsin-Madison av Dr. Michael Pariza i 1978 når studere kjøttekstrakt i bruken av kreft forebygging. Siden disse innledende funnene, har mer enn 600 studier publisert de positive helsemessige fordeler av CLA. Studier har blitt gjennomført på både dyr og mennesker, med resultatene avslutt betydelig kroppsfett tap i både dyr og mennesker, samt bedret livskvalitet og helsemessige forhold i menneskelige deltagerne.