Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Hives

Elveblest er flate, lave støt på huden som klør som en gal og danner et utslett. Elveblest er kroppens reaksjon på et allergen. Hva er et allergen? Den grunnleggende svaret er at det er noe som er i eller på kroppen din at kroppen din ikke liker. Så, kroppen din utgivelser histamin å bekjempe allergenet. Elveblest er en kroppens reaksjon på histamin. Det er noen ting du kan gjøre for å bli kvitt elveblest og lindre symptomene.

Bruksanvisning

•  Ta en kald dusj 2 eller 3 ganger om dagen. Med mindre, selvfølgelig, er dine elveblest forårsaket av kulden. Hvis du ikke kan stå tanken på en kald dusj, kan du bruke en ispose til det berørte området.

Hold en daglig mat journal. Dette kan hjelpe deg å begrense årsaken til elveblest. Noen vanlige matvarer som forårsaker elveblest inkluderer skalldyr, tomater og nøtter.

Sjekk for insektsbitt eller stikk. Noen ganger elveblest er forårsaket av en allergisk reaksjon på en bug bite.

Prøv å fjerne stress fra livet ditt. Stress kan utløse elveblest. Gjør noen dype pusteøvelser, fjern deg fra stressende situasjoner eller finne en avspenningsteknikk som fungerer for deg.

Be legen din om forslag. Han kan være i stand til å gi din med noen tips eller medisiner for å hjelpe deg å unngå elveblest.

6. Ta en over-the-counter anti-histamin som Benadryl eller Claritin. En Epi-Pen kan behandle ekstreme tilfeller av elveblest på vei til sykehuset.

Tips og advarsler

  • Benadryl kan forårsake døsighet.
  • Hvis du har renner eller store humper, kontakt legen din.
  • Hvis halsen begynner å hovne opp, må du kontakte lege umiddelbart.
  • Sjekk alltid med legen din om riktig løpet av handlingen for elveblest.