Digidexo.com

Herbal Cure for Netthinne Hevelse

Har du opplevd tåkete syn? Er du sammen med objekter i double? Du har kanskje en tilstand som kalles cystoid makulaødem (CME), eller retinal hevelse i ett eller begge øyne. Tilstanden oppstår ofte etter kataraktoperasjon er utført. I noen tilfeller kan CME tilskrives diabetes eller høye doser av medikament i kroppen. Mens typiske behandlinger inkluderer medisiner, øyedråper, injeksjoner eller noen ganger også kirurgi, er det noen urte kosttilskudd for å behandle CME.

Hva er CME?

CME oppstår når det er væske bygge opp mellom lag av macula netthinnen. Makula, en del av øyet hovedsakelig laget av cellene, blir brukt til å oversette små gjenstander som står til hjernen. Når netthinnen sveller, disse fine stedene blir uskarpt. Noen personer med CME rapport ser vansiret linjer og former. Andre ser merkelige former for lys. Vanligvis kan et raskt besøk til øyelegen komme til roten av problemet og fikse det med oral medisin, en injeksjon eller øyedråper. Hvis du heller vil ta en helt naturlig tilnærming for å avlaste CME, er det noen urte behandlinger du kan prøve.

Blåbær

Blåbær, et medlem av blåbær familien, er en europeisk og Vest asiatiske frukt kjent for sine lovende helbredende krefter, spesielt for øyeproblemer. Blåbær er ansvarlig for å øke visjon ved å styrke og beskytte netthinnen mot forhold som CME. Prøv å spise blåbær fem timer før du utfører visuelle oppgaver. For voksne 18 år og eldre, er det anbefalt å ta 55-115 g friske blåbær tre ganger daglig, eller du kan ta 480 mg av blåbær frukt vandig ekstrakt tre ganger daglig. Blåbær er en hard finner fordi de er vanskelige å dyrke, men sjekk urten delen av din lokale bondens marked i sommermånedene. Blåbær i pilleform kan bli funnet på GNC.

Radix

Denne asiatiske planten er flott å forbedre øye visjon. Sin rike og grønne-lignende utseende har det meste av sin helbredende kraft i sin rot, og de er egnet til å legge inn din favoritt supper og salater. Ifølge kinesisk tradisjon, øyeproblemer er et direkte resultat av leverkomplikasjoner. Radix er kjent for å rense leveren samtidig forbedre øyet visjon også. Hvis spise bupleurum rot, bør 1,5 til 3 g nok. Hvis du tar det mer vanlig flytende ekstrakt, som du finner på de fleste stoff butikker, prøv 1,5 til 3 ml. Radix er ikke anbefalt for alle yngre enn 18 år.

Goldthread

Disse tynne, dype gule urter vokser i deler av Alaska og Canada. Urten er ekstremt bitter smak tilskrives sin vekst i våte og fuktige områder, men det er kjent for sin umiddelbare behandling for en rekke øvre kroppens organer. Dens funksjon i øyet innebærer å redusere betennelse og helbredende infeksjon. Hente noen fra din lokale bondens marked og sette noen i din te. Du kan også la dem suge i 24 timer og skyll dem i øynene dine.

Lutein

Lutein er ansett som en favoritt for øye forhold på grunn av sin behandling av den generelle trivsel i øyet. Dette antioksidant finnes i grønne grønnsaker, spesielt i spinat og grønnkål. Lutein kan reversere CME og forebygger grå stær og blindhet. Legg spinat eller grønnkål til kosthold, eller besøke stoffet butikken for å finne lutein i pilleform. Lutein kosttilskudd kommer i ulike former, så det er viktig å følge instruksjonene på emballasjen til den typen du velger å bruke.