Digidexo.com

Hvordan bruke miconazolnitrat

Miconazolnitrat primært brukes som et antisoppmiddel, særlig for vaginale infeksjoner. Disse programmene av mikonazol nitrat blir ofte selges under merkenavnet Monistat den i form av aktuelle programmer, piller og stikkpiller. Miconizole nitrat utrydder sopp ved å hemme dannelsen av soppcellemembraner, og det er også effektive mot visse arter av Leishmania protozoer. Miconozole krever en resept, men er generelt godt tolerert, og har få bivirkninger.

Bruksanvisning

Legg applikatoren for vaginal applikasjoner. Fyll applikatoren til den angitte linjen hvis du bruker en krem. Hvis du bruker en tablet form av mikonazol nitrat, pakke en tablett og fukte den med varmt vann før du legger det i applikatoren.

Administrere mikonazol nitrat ved å ligge på ryggen og trekke knærne. Sett forsiktig applikatoren godt inn i vagina og skyv stempelet. Ta applikatoren ut og kast det hvis det er disponibel. Hvis applikatoren er gjenbrukbare, vaske det med såpe og vann.

Bruk en sanitetsbind for å holde medisinen lekker ut til klærne. Du bør ikke bruke en tampong fordi dette vil absorbere medisinen. Bruk bomull undertøy i stedet for syntetiske stoffer.

Tørk underlivet grundig etter bading, dusjing eller svømming. Endre ut av fuktig klær så raskt som mulig for å forhindre gjær fra blomstrende. Avstå fra å skrape da dette kan spre en gjær infeksjon.

Se for bivirkninger av mikonazol nitrat. Spesifikke bivirkninger inkluderer en brennende følelse, irritasjon og kløe. Generelle bivirkninger av mikonazol nitrat inkluderer kramper, hodepine, elveblest og utslett. Imidlertid kan disse bivirkningene ikke forventet og bare legen kan gi deg råd om ikke å fortsette å ta mikonazol nitrat.