Digidexo.com

Forholdsregler for grapefruktkjerneekstrakt

Forholdsregler for grapefruktkjerneekstrakt


Grapefruktkjerneekstrakt (GSE) er tenkt å skryte av en rekke helsebringende egenskaper, og anbefales i holistisk medisin praksis for en rekke formål. Grapefruktkjerneekstrakt, eller sitrus frø ekstrakt, kommer fra grapefrukt sin masse, frø og hvite membraner.

Betraktninger

Grapefruktkjerneekstrakt ligner på antibiotika, i at det kan rense kroppen for alle bakterier, inkludert de sunne seg.

Effekter

Når kroppen ikke har en sunn balanse av mikroorganismer, kan parasittinfeksjoner som candida oppstå.

Betydning

Ifølge nettstedet diagnose-me.com, "Hvis dette urt er som skal brukes på lang sikt i behandlingen av en kronisk infeksjon, kan supplerende acidophilus trenger å bli tatt."

Forholdsregler

Selv om GSE er ansett å være ikke-toksisk, når det tas i mengder som overskrider den anbefalte dosering, kan det utløse en allergisk reaksjon. Den Gale Encyclopedia of Alternative Medicine bemerker at "Folk som er allergisk mot sitrusfrukter bør utvise forsiktighet i bruken av GSE." I tillegg kan surhetsgraden i GSE irriterer vev i mage eller tarm-slimhinnen, om ikke fullstendig fortynnet.

Advarsel

GSE kan også ha en negativ effekt på noen stoffer og medisiner. Forskning fra University of North Carolina i Chapel Hill hevder, "Visse medisiner gis til pasienter for kontroll av blodtrykk og kolesterol og andre rusmidler hvis de spises sammen med grapefruktjuice kan føre til usunne og selv farlige bivirkninger."