Digidexo.com

Hvordan kan vi beskytte oss mot naturkatastrofer?

Naturkatastrofer, men forferdelig, kan håndteres på en måte som vil holde deg og familien din trygg. Bare holde vettet om deg, og med de nødvendige forberedelser, vil ingen skade kommer din vei fra en naturkatastrofe.

Lag en plan

Uansett katastrofen, vil planlegging alltid gå en lang vei. Mens du lager en plan, sørg for å snakke med alle medlemmer av familien din og informere dem om alle detaljer i planen. Denne planen skal inneholde en måte å flykte fra huset i tilfelle brann eller kullosforgiftning. Den bør inneholde en liste over telefonnumre til å ringe som ligger innenfor og utenfor det området der du bor, samt beredskaps tall. Tenke langsiktig og planlegge en møteplass hvis familien blir separert eller behov for å gå et stykke fra det området der du bor. Den siste delen av å være forberedt kommer inn for å spille med ditt bosted. Det er opp til deg å undersøke og forske utformingen av ditt hjem for å lære om det vil være i stand til å tåle de vanlige katastrofene i ditt område, enten de er flom, orkaner eller tornadoer. Se inn ting som orkan skodder, eller andre beskyttende arkitektoniske stykker for ditt hjem. I tilfelle av en flom, boliger er ikke lett å lagre. Det kan være lurt å holde en stash av sandsekker, hvis det er praktisk i din situasjon. Til slutt, kan det være lurt å se på produkter som flom vakter.

Hold Supplies

Hold alltid en forsyning kit i bilen og hjem til alle tider. Hold mat i tre dager, medisinsk utstyr, vann, lys, klær, ekstra penger, en radio, brann forretter, toalettsaker, samt alt annet du kan tenke på at du kanskje vil i tilfelle miste hjemmet. En god mat element for å holde en boks av MREs, som varer lenge, og inneholder hele måltider. Dette settet kan være så stor som du trenger, bare sørg for at den har alt du trenger for å leve på egen hånd for minst et par dager. Hvis det er mulig, også holde minst én brann boksen i ditt hjem for å lagre viktige dokumenter eller eiendeler. Dette vil tillate deg å komme tilbake etter en katastrofe, og fortsatt har de materialene som er nesten umulig å erstatte.

I løpet av naturskade

Naturkatastrofer er skremmende. Prøv, før katastrofen, å bo klar over forholdene rundt hendelsen. Hold vakt for nødvarsler og adlyde noen anbefalinger gitt av nødetatene. Så snart katastrofen inntreffer, begynner å implementere planen. Hold alle du muligens kan bevisst på dine handlinger slik at alle vet hva som skjer hvis noe går galt.