Digidexo.com

Hvordan øke vitamin B12 inntak

Den vannløselige vitamin B12, også kjent som kobalamin har ganske mange helsemessige fordeler. Du kan ta vitamin B12 har en helse supplement, sammen med å spise mat som inneholder vitamin. Vitamin B12 kan lagres i kroppen i mange år. Vitamin B12 bidrar til å opprettholde sunn nerve og røde blodceller. Vitamin B12 hindrer anemi. Vitamin B12 brukes til å produsere DHA i celler. Vitamin B12 spiller en rolle i riktig funksjon av nervesystemet. Vitamin B12-mangel, selv om sjeldne, kan føre til skader på nervesystemet. Mangel bidrar til hukommelsestap, demens og Alzheimers sykdom.

Vitamin B12 kan øke energinivået. Det er viktigere for eldre å konsentrere seg om å øke sitt vitamin B12 forbruk. Det er anbefalt for eldre å få minst 1000 mikrogram om dagen. Vitamin B12 kan forbedre kardiovaskulær helse, sammen med beskyttende immunsystemet. B12 bidrar til å forbedre hjernens helse. Vitamin B12 mangel symptomer kan være hukommelsestap, hallusinasjoner, hodepine, depresjon, svimmelhet, og mangel på energi. Ifølge forskning fra Johns Hopkins University, kvinner med lave nivåer av B12 er mer utsatt for brystkreft. Mangel på vitamin B12 og folsyre kan bidra til hørselstap. Vitamin B12 kan bidra til å forhindre eller behandle kreft, alkoholisme, narkotikamisbruk, cøliaki, leddgikt, utmattelse, nevrologiske lidelser, astma, leukemi og multippel sklerose.

Bruksanvisning

•  Få en god mengde fisk i kostholdet ditt. Fisk inneholder også en god kilde til omega-3 fettsyrer. Spis mer laks, snapper, reker og kveite. Å få mer fisk i kostholdet ditt vil bidra til nytte for hjernen din helse. Vitamin B12 kan bidra til å bidra til en forbedret hukommelse.

Å spise kjøtt som inneholder vitamin B12. Kalv leveren inneholder det høyeste beløpet av vitamin B12. Kjøtt inneholder en stor kilde til vitamin B12. Okse indrefilet, lam og kylling. De som er kjøttetere, har en tendens til ikke har et problem med å få nok vitamin B12 i kosten. Vegetarianere kan være en større risiko for vitamin B12-mangel.

Få mer meieri i kostholdet ditt. Hvis du ikke er en stor kjøtt eater, eller vegetarianer, så får mer meieri i kostholdet ditt. Komme meieri i kostholdet er viktig. Egg er stor kilde til vitamin B12. Yoghurt, melk og ost er gode mat kilder for å øke vitamin B12 inntak.

Ta vitamin B12 kosttilskudd. Diskuter med legen din, hvis du har vitamin B12 mangel. Du bør diskutere med legen din før du bruker, hvis du har andre helsemessige forhold også.