Digidexo.com

Anti-angst narkotika bivirkninger

Anti-angst narkotika behandle angstlidelser, inkludert obsessive tvang lidelse, panikklidelse, generalisert angstlidelse, posttraumatisk stresslidelse og sosial fobi uorden. Narkotika er vanligvis milde sedativa, hypnotika og beroligende midler, hvorav noen er kategorisert som kontrollerte stoffer. Noen anti-angst narkotika lett kan misbrukes og misbrukt fordi brukeren føler seg mer panikk og tar mer medisin, og bygge opp en toleranse, eller fordi brukeren føler at han ikke kan operere korrekt uten stoffets sederende egenskaper. Kjent sammen som "angstdempende midler," disse medikamentene er ment å stoppe frekvens, intensitet og lengde av angst episoder. Med bruk av disse dugs --- spesielt i høyere doser --- mange symptomer oppstår.

Svekket hukommelse

Angstdempende midler så som benzodiazepiner er kjent for mange av de følgende reaksjoner og bivirkninger. Men de fleste Anxiolytika har også disse svekkelser. Hukommelsestap og konsentrasjonssvikt er store problemer med disse medikamentene. Forvirring over oppgaver og formål kan oppstå. Brukere kan glemme små ting og oppgaver samt større funn. Hukommelsestap kan være kort eller lang sikt. Fordi mange axiolytics hovedsak bremse aktiviteten i hjernen for å hindre angst, er det fornuftig at reaksjonstiden, bremset tale og minne, som alle er viktige hjernefunksjoner, blir bremset ned også.

Samordning Nedskrivning

Koordinasjon nyrefunksjon er vanligvis sett på som en pasient begynner sin første dose av medisiner eller om han har blitt foreskrevet en høyere dose medisin. Det kan være en langsiktig lidelse hos noen, særlig hvis en axiolytic er blandet med antipsykotika og andre psykiatriske medisiner. Siden anxiolytics treg hjerne atferd, er responstiden bremset også, slik at brukerne utsatt for å falle over, snubler over sine egne bein eller bumping i faste gjenstander. I dette henseende, er det mye som forgiftning største effekter på hjernen, fordi de høyere hjernefunksjoner som er involvert med sentralnervesystemet er med vilje blir trykket ned for å slutte angst.

Uhemmet Behavior

Atferd eller tale uten hemning er til stede i noen brukere av anxiolytika. Reaksjonstid, samt innhold, blir forstyrret på grunn av hjernerende effekter av angstdempende midler. Brukeren vil begynne å slappe av, spesielt hvis medisinen er av en høyere dose, og han vil begynne å vise uforbeholden, uhemmet atferd i handlinger og tale. Noen ganger kan brukeren ikke engang gjenkjenne symptomene i seg selv.

Døsighet

Døsighet er veldig vanlig med anxiolytika. Siden hjernen bremser, reagerer kroppen ved å bremse, også. Engstelig bruker ikke kan bruke sentralstimulerende midler i tilfelle av en angst angrep, så han vil trolig lide gjennom lange anfall av å være utslitt og fysisk deprimert uten faktisk å være i stand til å sove. Han kan ha åtte timers søvn fra natten før, men det gjør ingen forskjell. Etter inntak av p-piller, den utmattende døsighet at han ikke kan kontrollere setter inn. I de fleste tilfeller folk kan lære å tolerere effektene. Brukere med høyere dosering av anxiolytika eller som blander anxiolytika med andre resepter har mer problemer med å justere.

Alkohol ligne

Tegn på en anti-angst medikamenter overdose likne forgiftning fordi både alkohol og disse typene av medikamenter tregere hjernen, koordinering, tale og oppførsel. Begge er klassifisert som sentralnervesystemet depressiva som også begrenser pust og bevissthet, og kan indusere Comas hvis tungt misbrukt. Medisinene også svekke brukerens mulighet til å bruke skjønn, skjønn og regelmessige hemninger. Faktisk, ifølge Center for Substance Abuse Research, en av de kjente anti-angst narkotika, Rohypnol (et benzodiazepin), er faktisk brukes som en dato voldtekt narkotika.

Advarsel

Reseptbelagte anxiolytika bør ikke tas lett fordi de er reseptbelagte legemidler. De har effekter som treffer brukeren hardt, og noen ganger brukeren har problemer med å tilpasse dem. Det er viktig for folk å se hvordan deres medisin påvirker dem før du går ut sosialt, kjører eller arbeider slik at de vet hva du kan forvente og hvordan å overvinne noen problemer de kan møte med medisinering.