Digidexo.com

Hvordan jeg donere plasma i Layton, Utah Do?

Hvordan jeg donere plasma i Layton, Utah Do?


Byen Layton er en blomstrende by som er en del av Salt Lake City og Ogden storbyområder i delstaten Utah. Å være så nær større byer gir mange steder for innbyggerne å donere plasma. Dette uselvisk handling kan redde livet til totalt fremmede, eller du kan utpeke den til et spesifikt syk person. Plasma er en væske fra blodet som transporterer næringsstoffer, protein og vann til vev i kroppen din. Det hjelper blodet å koagulere og bidrar til å brenne ofrene til å helbrede og de i sjokk.

Bruksanvisning

•  Vei deg selv for å være sikker på at du er over 110 pounds. Enkeltpersoner må være denne vekten eller mer for å donere blod eller plasma og være minst 17 år, ifølge USAs Blood Centers hjemmeside.

Kontakt en lokal blodsenter i Layton eller i nærheten Salt Lake City eller Ogden å gjøre en avtale for plasma donasjon. Du kan finne denne informasjonen i en telefonkatalog, online, eller ved å ringe fastlegen din eller en annen helseinstitusjon.

Call anlegget der pasienten blir behandlet hvis du donerer plasma for en bestemt person. Be om å få snakke med legen som har ansvar for pasientbehandlingen. Han vil ha all nødvendig informasjon om hvor du kan donere i Layton, Utah, eller de omkringliggende områdene. Dette vil sikre at det vil bli sendt til riktig anlegg for bruk av pasienten. Pasientens familie kan være i stand til å gi deg informasjon, særlig hvis de prøver å oppnå plasmagivere for sine kjære.

Vis din identifikasjon til blod senter personell. Hun vil gi deg et skjema å fylle ut som vil stille deg spørsmål om din helse.

Følg tekniker til en eksamen rommet der hun vil gi deg en rask eksamen, inkludert å ta pulsen og blodtrykket, for å sikre at du er frisk nok til å donere plasma.

Walk til blodgiver plass til å donere plasma eller blod.

Slapp av i en lenestol eller på en seng mens teknikeren trekker blod inn i en pose før du sender den til et laboratorium for å trekke ut plasma. Noen anlegg i større byer har en maskin som trekker bare plasma, og erstatter de røde blodcellene og blodplater tilbake i kroppen din.

Nyt juice eller snack teknikeren gir deg. Du vil være i stand til å forlate i løpet av få minutter etter å donere blod eller plasma.