Digidexo.com

Melasma Hjem Cure

Melasma er en hud tilstand der mørke flekker eller flekker i ansiktet på grunn av hyperpigmentering i huden. Det er flere årsaker til denne sykdommen, inkludert hormonelle endringer, medisiner som p-piller, og allergiske reaksjoner. Graviditet fører ofte melasma. Solskader kan gjøre melasma verre, men det er flere hjem rettsmidler som kan redusere synligheten av mørke flekker.

Kjøkkenrettsmidler

Sure stoffer er nyttig når det gjelder å bedre melasma fordi de hjelper eksfoliere huden og bli kvitt døde hudceller. Dette vil gi huden et friskere utseende og hjelpe lysere noen mørke områder. Eddik, en eddiksyre, er et godt valg. Fortynne eddik med en lik mengde vann og renser huden din. Apple cider eddik er en god hakke. Du kan også prøve en blanding av eddik og løk juice. Du må male opp en løk for å gjøre juice. Vask ansiktet to ganger om dagen med denne blandingen. Hvis du ikke ønsker å bry juicing løk, bare dyppe løk skiver i eddik og bruke skivene til de pigmenterte områdene.

En av de vanligste sure væsker som kan hjelpe med hud tekstur og utseende er sitronsaft. Ved hjelp av dette hjelper bli kvitt pigmenterte områder fordi sitronsaft sure naturen hjelper det øverste laget av huden skallet, avslører nyere hud under. Legge sukker til sitronsaft vil hjelpe med peeling. En annen oppskrift som hjelper med å forbedre mørke flekker er å blande en kvart kopp umodne, mashed rips med en spiseskje upasteurisert honning. Honning hjelper berolige huden mens rips vil hjelpe exfoliate. La denne på ansiktet i en time før du vasker av. Etter vask, gni en liten mengde lime juice på ansiktet ditt for å hjelpe med hud omsetning.

Interne rettsmidler

Drikk rikelig med vann. Dette hjelper huden ser sitt beste og også hjelpemidler i å bli kvitt giftstoffer gjennom svette. Spis ferske grønnsaker og frukt. Disse matvarer inneholder nødvendige vitaminer og mineraler for sunn hud.

Forebygging

Unngå sollys. Sun vil føre til mørke flekker av melasma å mørkne. Også, hvis du bruker noen rettsmidler, vil tilbringe mye tid i direkte sol angre noen resultater. Bruk alltid solkrem med en solfaktor på minst 15 og dekke opp med en lue når du er utendørs.

Stress kan også gjøre melasma verre. Prøv å unngå for mye stress. Mosjon og meditasjon er gode måter å lindre stress.