Digidexo.com

Hvordan bruke kinesisk medisin baller for Hands

Kinesisk medisin baller, også kjent som Baoding baller, kinesiske helse baller, eller kinesisk terapiballer, har vært brukt i århundrer som et middel til trening, skader utvinning og stress lettelse for hånd, arm og skulder. Utøvere av alternativ healing tror at når du plassere og flytte disse to baller med eller mot klokken i hånden, fremme de sunne flyten av chi - kroppens naturlige energi - og aktivere akupressurpunkter funnet i hånden. Dyktige bruk av ballene tar tid, men med litt trening, kan alle lære å bruke dem til trening og stress lettelse.

Bruksanvisning

Hvordan bruke kinesisk medisin Balls

Cradle den kinesiske medisin baller i den ene hånden. De fleste starter ut med medisin baller som er 50 millimeter i diameter. Begynn ved å rotere baller i hånden slik at de forblir i kontakt. Tommelen styrer en ball mens de andre fingrene skyv den andre ballen rundt håndflaten. Øv flytte ballene både med og mot klokken. I begynnelsen vil rotasjonen være ujevn, men som du øver, vil du finne en naturlig rytme med ballene som de glir rundt håndflaten.

hvert som du blir flinkere, øker rotasjonshastigheten til ballene separat og roter rundt håndflaten uten å berøre. Prøv å holde bevegelse glatt slik at kulene ikke treffer inn i hverandre eller falle ut av hånden din. Etter å mestre denne teknikken vurdere å flytte opp til baller med en større diameter.

Strekk håndflaten og lede det kinesiske medisin baller med milde fingerbevegelser. Dette er en mer kompleks måte som krever mindre skyve fra sifrene og er avhengig mer ved å kontrollere de rullende bevegelser med fingrene.

Eksperimenter med baller i begge hender. Etter hvert som du blir mer komfortabel med kinesiske medisin baller, prøv å bruke ett sett i hver hånd samtidig. Denne avanserte tilnærmingen krever økt samordning og konsentrasjon, og utøver begge hendene samtidig.

Tips og advarsler

  • Fortsette å øve. Å få taket på å bruke kinesisk medisin baller krever tålmodighet, men med daglig bruk kan du mestrer denne gamle metoden for stress lettelse og helbredelse.
  • Kjøp baller som ligger godt i hendene. Produsenter produsere kuler i mange forskjellige størrelser, og de kan være hul eller massiv. Fordi de er lettere, de hule baller er vanligvis bedre for skader utvinning. De solide baller er tyngre og vil gi en mer kraftig mosjon.
  • Kinesisk medisin baller har lenge vært brukt for stress relief. Det kan være lurt å kjøpe baller som inneholder beroligende bjeller inni. Når rullet rundt håndflaten, skaper de en beroligende lyd som kan fremme avslapning.
  • Kinesisk medisin baller bør ikke brukes til å behandle alvorlige helsemessige forhold som krever legehjelp. I stedet bør de bli brukt som en komplementær praksis som støtter kroppens naturlige helbredende systemer.