Digidexo.com

Natural Ringorm Cure

Ringorm er forårsaket av sopp som dannes på områder av kroppen i røde, runde flekker som er svært smittsom. Kløe forekommer ofte, og forverres når ringorm står ubehandlet. Naturlige botemidler kan brukes til å behandle ringorm og fjerne soppen opp. Hvis ringorm ikke rydde opp ved hjelp av disse naturlige behandlinger, bør du oppsøke lege.

Mustard Seed

Sennepsfrø er en naturlig kur når oppklaring ringorm funnet på kroppen. Knuse opp sennepsfrø inntil et pulver former. Tilsett litt vann til de knuste frøene til det blir en deigaktig substans. Bruk den til infiserte områder. Sennep frø lim vil hjelpe med betennelse og kløe av utslett forårsaket av ringorm.

Caster Oil

Ringorm som utvikler i hodebunnen kan behandles ved hjelp av Castor olje. Når en infisert område av ringorm er funnet i hodebunnen, gjelder Caster olje med en bomullsdott, og pass på å belegge det infiserte området godt. The Caster olje bidrar til å holde ringorm fra å spre seg videre i hodebunnen og kontroller flassing i hodebunnen på grunn av konstant kløe. Påfør i hodebunnen hver fire til seks timer før det er klart for ringorm.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en stor naturlig kur for ringorm. Tea tree olje dreper sopp som forårsaker ringorm og hjelper med tørr hud samt betennelse. Påfør tea tree olje med en bomullsdott eller gasbind til de infiserte områder hver tredje til fjerde time. Fortsett å bruke inntil de infiserte områdene er helt leget.