Digidexo.com

Konsekvenser av Drug & Alcohol Abuse

Konsekvenser av Drug & Alcohol Abuse


Narkotikamisbruk fører til avhengighet, inkludert alkohol misbruk og avhengighet, anses å være en hjernesykdom, ifølge National Institute on Drug Abuse. Konsekvensene av narkotika og alkohol avhengighet innvirkning en persons fysiske, mentale og emosjonelle helse, relasjoner, økonomi og juridiske status. Typisk et individ rammet av et legemiddel eller alkohol avhengighet lider av mer enn ett av disse konsekvenser.

Fysiske Konsekvenser

Ernæringsrelaterte plager ofte oppstår når en person misbruker narkotika eller alkohol. En person misbruker bevissthetsendrende stoffer ender opp så fokusert på å finne den neste fix at hun rett og slett ikke opprettholde en tilstrekkelig og riktig kosthold. I en svært kort tid, til svikt opprettholde et balansert kosthold negativt påvirker en persons kropp, inkludert betydelig vekttap og en innvirkning på orgel fungerer.

En persons immunsystem til slutt kan ende opp kompromittert gjennom narkotika eller alkohol misbruk. Nedsatt immunforsvar later en overgriper utsatt for en rekke alvorlige sykdommer eller tilstander.

Organfunksjon ender også opp plaget på grunn av narkotika eller alkohol misbruk. For eksempel er levercirrhose en vanlig tilstand påvirker en person som misbruker alkohol. Hjerneskade, inkludert cellular død, er mulig når en person misbruker bevissthetsendrende stoffer.

Mentale og emosjonelle konsekvenser

En rekke mentale og emosjonelle problemer plage enkeltpersoner som misbruker narkotika eller alkohol. Depresjon er en svært vanlig mental tilstand for rusmisbrukere. Utbruddet av depresjon fører vanligvis en person for å øke sin narkotika- eller alkoholbruk gjennom en prosess fagfolk kaller "selv-medisinering." Overgriperen forsøker å minske hans depressive symptomer ved bruk av bevissthetsendrende stoffer. Økningen i bruk av narkotika eller alkohol til slutt øker alvorlighetsgraden av depressive sykdom.

Andre mentale og emosjonelle konsekvenser av narkotika eller alkohol misbruk inkluderer paranoia, hallusinasjoner og tap av selvfølelse.

Forholdet Konsekvenser

Når en person misbruker narkotika eller alkohol, blir stoffet i seg selv til slutt fokus for at enkeltes liv. Familie, venner og profesjonelle kolleger ende opp på baksiden brenner. En overgriper relasjoner blitt svekket gjennom denne prosessen. Relasjoner ytterligere forverres fordi en overgriper vanligvis ligger til folk rundt ham.

Økonomiske konsekvenser

Som narkotika eller alkohol misbruk akselererer, overgriperen vanligvis ender opp mangler en økende mengde arbeid. I tillegg er en betydelig prosentandel av pengene individet tjener brukt på sin legemiddel. Et stoff overgriper kan ende opp arbeidsledig og unemployable. Eiendeler bli oppbrukt. Til syvende og sist, de økonomiske problemene bare jobbe for å forverre en overgriper narkotika eller alkoholbruk.

Juridiske konsekvenser

En av de ord ofte brukt i Alkoholikere og Anonyme Narkomane er at rusmiddelmisbruker ender opp i en av tre steder: en mental institusjon, fengsel eller død. Oftere enn ikke et stoff eller alkohol misbruk ender opp med juridiske spørsmål eller problemer. På et minimum, på grunn av de økonomiske avløps rusmisbruk steder på en persons liv, søksmål av kreditorer er sannsynlige rettslige konsekvenser. I den andre enden av spekteret, noen mennesker som misbruker stoffer ender opp med å begå forbrytelser for å støtte sine vaner. Til syvende og sist, noen misbrukere ende opp siktet for forbrytelser, blant annet narkotikabesittelse, tyveri og enda mer alvorlige anklager.