Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Of Poison Ivy Rash Raskt

Hvordan bli kvitt Of Poison Ivy Rash Raskt


Du gikk for tur her om dagen. Du hadde ingen anelse om at beinet børstet opp mot den fryktelige plante "Poison Ivy". Nå betaler for det. Du har kløende blemmer over hele leggen din. Du kan ikke sove med den forferdelige følelsen på beinet. Det er alt du kan tenke på er utslett og hvordan bli kvitt det. Her er noen måter å unngå å få det, og hvordan du kan få lindring fra det når du har det.

Bruksanvisning

Første lære hva giften eføy ser ut. Jeg har lagt merke til at i løpet av våren anlegget har skinnende røde blader. Så i løpet av sommeren de blir grønne, men de er ikke blankt. Mot høsten anlegget vil endres til en rød grønn blad. Husk at giften eføy har 3 blader. Varsel i bildene at bladene har en scalloped kant. Det er en enkel måte å identifisere anlegget.

Ok, nå som du vet hvordan det ser ut. Hva skjer hvis du pusser opp et uhell mot den. Du trenger for å få oljen (urushiol) fra Poison Ivy ut av huden din så raskt som mulig uten å få mer olje (urushiol) på deg. Så hvis klærne rørt den, få dem av og inn i vaskemaskinen. Så en kald dusj og vask deg godt kjent med såpe.

Hvis av noen sjanse du allerede har et utslett, gå og ta en muntlig antihistamin / allergi medisiner som Benadryl. Det skal hjelpe noen med den allergiske reaksjonen.

Du kan suge området i en løsning laget med en pulverisert snerpende som Domeboro. Du kan finne på apotek.

Da gjelder Calamine lotion eller noe produkt med hydrokortison er alltid beroligende til en gift eføy utslett.

Tips og advarsler

  • Unngå Poison Ivy (se på bildene over)
  • Hvis det er veldig alvorlig gå til legen.