Digidexo.com

Hvordan bruke Reiki for bedre søvn

I en fersk rapport fra National Institute of Health (NIH), er det anslått at mer enn 60 millioner amerikanere lider av søvnløshet hvert år. Mens dette nummeret rammer menn og kvinner i alle aldre, også barn, har det blitt oppdaget at søvnløshet er mer vanlig i den eldre Fyller og rammer flere kvinner enn men.But begrepet søvnløshet tar hensyn alt fra folk som har problemer med å sovne til mennesker som har problemer med å sove. Og årsakene til denne tilstanden er like vast.Among noen av gjerningsmennene drikker for mye koffein, røyking og drikking av alkohol. Disse stoffene er kjent for å påvirke søvnen. Men i denne blandingen er også visse medisiner, sykdommer, miljø, smerte og våre følelser. Følelser som bekymring, angst og depresjon kan føre til en natt med kaste og slå. Søvnløshet har mange bivirkninger som irritabilitet, tretthet, depresjon, tap av hukommelse og våkenhet. Kjører fra mild (en gang i måneden) til kroniske (viser symptomer tre ganger i uken), søvnløshet kan rane den gjennomsnittlige amerikaner av helse og happiness.But det finnes hjelp, og det ikke? € ™ t krever en resept. Ita € ™ s Reiki.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Reiki for bedre søvn

•  Til å begynne, bare fortelle kroppen din til å slappe av når du tar en lang, dyp innånding i. Tenk fred som du sakte, sakte puster ut. Gjenta tenker fredelige tanker som du inhalerer inn og slippe tanker som du puster ut. Lukk øynene og konsentrere seg om breath.Place begge hendene, håndflatene ned, på toppen av hodet ditt. Hold hendene der i 3 minutter mens du fortsetter å puste i fredelige tanker og puster spenninger i kroppen. Tenk på Reiki energien som kommer gjennom hendene dine inn i toppen av hodet ditt. La dine bekymringer og problemer til å smelte bort.

Plasser håndflatene over øynene dine og hold der i tre minutter mens du puster. Føl Reiki healing energi som strømmer gjennom hendene dine inn i øynene. Føle stress og spenninger forlater kroppen med hver utpust.

Plasser håndflatene på hver av ørene dine. Den venstre hånden skal dekke venstre øre, og den høyre håndflaten din skal dekke høyre øre. Hold der i tre minutter mens du fortsetter å puste i fred og puster bekymre eller smerte. Vet at Reiki energien strømmer fra hendene inn i ørene. Kjenn varmen.

Flytt hendene til brystet og plassere håndflatene på brystet. Føler pusten begynner å bremse enda mer som du puster fredelige bilder og kjærlige tanker inn i kroppen din. Føler at kroppen synke ned i madrassen mer og mer med hvert utpust du tar. Sakte pusten og slappe kroppen din. Hold denne håndstilling i tre til fem minutter.

Plasser håndflatene over bunnen av brystkassen. Fortsett langsom pust inn og ut som du holder hendene i denne posisjonen i tre minutter. Føl Reiki energien varme kroppen din så du slipper smerte og bekymring av dagen.

Flytt hendene til navlen og plassere håndflatene på hver side av navlen med tips av den midterste fingrene rørende. Hold denne posisjonen i tre minutter som du puster inn og ut. Føler magen stige og falle med hver inn- og utpust. Prøv å bremse inhalasjoner og exhalations ned enda mer. Finn pust rolig og kjærlig.

Du skal nå flytte hendene inn i den siste håndstilling ved å skyve hendene ned til 2 inches under navlen din. Dette er din Hara, senter for pusten. Føler fred og ro fylle Hara sentrum som du fortsetter å puste inn og ut for tre minutter.Da du er ferdig med de håndposisjoner, legge armene langs siden. Med øynene lukket, fortsatte å puste inn og føle pusten som en bølge av kjærlig energi over hele kroppen. Puster pusten ned kroppen din til tærne og inhalerer pusten tilbake opp til hodet. Fortsett pusten før du er tilstrekkelig sliten til å sovne. Noen mennesker har problemer når de først begynner å øve pusteteknikker. Dette er normalt. Dona € ™ t gi opp; hjelp er bare en Reiki pusten