Digidexo.com

Yohimbe dosering instruksjoner

Yohimbe eller Pausinystalia Yohimbe, er en innfødt afrikansk eviggrønt tre. Den medisinske parti av Yohimbe er barken. Ifølge Health Guide of the University of California San Diego (UCSD), er det pålitelig for behandling av erektil dysfunksjon, inconclusively gunstig for vekttap og ubekreftede for behandling av depresjon. Den aktive komponent i Yohimbe er et alkaloid som kalles yohimbin. The Health Guide av UCSD går på å si dette alkaloid "blokkerer alfa-2-adrenerge reseptorer" og "utvider blodkar."

Yohimbe Dosering for erektil dysfunksjon

Yohimbin er fellesnavnet for medisiner Aphrodyne og Yocon. Det er kun for menn. Hver tablett av Aphrodyne eller Yocon er 5.4mg. Den Yohimbe dosering brukes til å behandle erektil dysfunksjon er en tablett, tre ganger om dagen, for ikke mer enn 10 uker. Hvis kvalme, svimmelhet eller hodepine oppstår, redusere dosen til det halve, og gradvis øke til den anbefalte doseringen. Eventuelle bivirkninger bør rapporteres til legen din.

Potensielle bivirkninger av Yohimbe Dosering

Din Yohimbe dosering kan gi bivirkninger. Bortsett fra disse nevnte bivirkninger, kan du også oppleve svette, oppkast, racing hjerterytme og rødme av huden. Bivirkninger som er mye mindre sannsynlig er angst, uro og manglende evne til å sitte stille. Selv om det er uvanlig, disse er alvorlige bivirkninger. Allergisk reaksjon er mulig, men sjelden. Symptomer på en allergisk reaksjon innbefatter, men er ikke begrenset til, utslett og pustevansker. Kontakt legen din for å rapportere eventuelle endringer du legger merke til, mentalt og fysisk, etter å ha tatt denne medisinen.

Hensyn og kontraindikasjoner

Trygge daglige doser av Yohimbe er 10mg til 30mg, men mengder av 40mg eller mer kan føre til ytterligere bivirkninger, inkludert hallusinasjoner og svimmelhet. Personer som lider av post-traumatisk stress eller panikk lidelser bør ikke ta Yohimbe. Unngå mat som inneholder tyramin, fordi det kan føre til høyt blodtrykk problemer. Disse matvarer inneholder ost, vin og leveren. Bare under tilsyn av en lege bør Yohimbe kombineres med antidepressiva. Legemiddelinteraksjoner er kjent for å oppstå med Brimonidin, Bupropion, Fluvoksamin, klozapin og karbamazepin.

Internasjonale merkenavn for Yohimbe

Yohimbe er solgt over hele verden under flere forskjellige merkenavn. Ifølge University of Maryland Medical Center, her er de merkenavn og de landene hvor de selges: Pluriviron® (DE); PMS-Yohimbine (CA); Urobine® (SG); Virigen® (DK); Yocon® (AT, CA, CL, DE); Yocoral® (BE, FR); Yohimbine Glenwood® (BE); Yohimbine Houdé® (FR, LU); Yohimbin Spiegel® (CZ, DE, HU, RU); Yohimex® (AR); Yomax (BR); Yustum® (CL); Zumba (PT).