Digidexo.com

Beste måtene å redusere triglyserider

Som de fleste svarene i forebyggende medisin, er svaret vanligvis inkluderer diett endring og innebærer trening. Den medisinske verdien av å senke triglyserider støttes av kliniske bevis i anerkjente medisinske tidsskrifter. De beste måtene å redusere triglyserider er ikke ting som mange folk ønsker å høre.

Bruksanvisning

•  Gå ned i vekt. Lavere kroppsvekt er den mest effektive måten å gjøre en langsiktig innvirkning på triglyseridnivåer. Siden triglyserider er en form for transport for en komponent av fett, er det beste du kan gjøre for å kutte ned på å bidra fett. Studier har vist at å miste så lite som 5 eller 10 pounds kan gjøre en stor forskjell. Ernæringseksperter anbefaler at du redusere kaloriinntaket beskjedent, slik at du ikke blir svak og brenne mye færre kalorier mens du diett. Ca 500 kcal (mat kalorier) er et rimelig beløp for å redusere inntaket under en diett. Din lege eller ernæringsfysiolog vil hjelpe deg å sette og oppnå mål trygt.

Opprett en livslang, bærekraftig diett som er lav i kolesterol og mettet fett. Dette kan bety at du må bytte til sunnere matolje og bruke mindre av det. Bruk en pumpesprøyte til å begrense bruken av matolje og kjøpe kjøtt som er så tynn som du kan muligens kjøpe (som 93 prosent lean, for eksempel). Reduser inntaket av fet mat og bare spise umettet fett når du spiser fet mat. Rådfør deg med lege eller ernæringsfysiolog før du gjør kosthold endringer siden de kan påvirke din langsiktige helse; det er visse vitaminer som krever litt fett for å bli absorbert inn i kroppen og en passende mengde av triglyserider er nødvendig for reparasjon av vev.

Slutte å røyke. Kreft er ikke det eneste problemet at røyking skaper. Komme bort fra at neste sigarett og du kan redusere triglyserider. Gjennomsnittlig vektøkning fra å slutte å røyke etter 1 år er vanligvis så ubetydelige som £ 1. Det er bedre (langt) til å slutte å røyke, siden pundet er lett tapt.

Stopp drikking. Å drikke alkohol øker triglyserider. Hvis du ikke umiddelbart kan slutte å drikke, begrense alkoholforbruket. Mindre er bedre.

Få regelmessig mosjon. Brenne minst 900 kcal en uke eller gjøre minst 120 minutter med kraftig mosjon hvis triglyserider er kontrollert. Hvis triglyserider er høy, trene kraftig i opptil en time hver dag. Snakk med legen din før du starter et treningsprogram.