Digidexo.com

Slik fjerner hud Tabs

Hud koder vises nesten hvor som helst på kroppen, men oftest de dukker opp på brystet, armhulene, øyelokk og halsen. Skin tags er vanligvis ufarlige, men ofte de kan få irritert på grunn av deres plassering. Noen har sine hud koder fjernet fordi de gjør dem føler seg mindre attraktive på grunn av hvor de befinner seg. Siden den viktigste grunnen for huden tag fjerning er kosmetisk, vil de fleste forsikringsselskaper ikke betale for inngrepet; Dette er grunnen til at flere tar saken i egne hender og fjerner hud koder av seg selv.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din. Legen vil fjerne hud kodene dine ved enten å kutte dem av med en skalpell eller ved hjelp av laser. Fremgangsmåten er ganske enkel, og den helbredende tid er relativt rask.

Knytt et stykke ren tråd eller vanlig tanntråd rundt mindre hud koder. Knyt tråden stramt og la det være. Huden tag vil miste sirkulasjon, visne opp og falle av i løpet av få dager.

klipp av svært små hud koder med sterile neglesaks. Først gjelder rubbing alkohol på huden tag og så bare klipp den av. Det kan blø litt, så rengjør den igjen med alkohol og deretter legge press til den stopper.

Mett huden tag med en urteekstrakt som oregano olje, bloodroot eller vitamin E. Påfør avhengig av hva produktet du velger til huden tag om tre ganger per dag, og dekk til med en bandasje. Huden kodene vil falle av i løpet av få dager.

Lag en blanding som består av av Castor olje og natron. Bland de to sammen før de foretar en lime. Bruk denne lim på hud kodene omtrent tre ganger per dag inntil de faller av.

Tips og advarsler

  • Ikke klipp av hud koder som er større i størrelse enn en rosin, da de kan blø ganske mye.