Digidexo.com

Indiske helbredende urter

Indiske helbredende urter


Indiske Urter har både medisinske og hellige helbredende egenskaper som har blitt anerkjent og respektert i hele generasjoner. Indiske urter har vært brukt som en del av hellige ritualer ved healing leger, også kjent som vaidyas of India, som per ayurveda. Slike formidler forfektet venture av åndelighet og helbredelse innenfor den indiske kulturen, som de to er begge som like viktig. Til dags dato, indiske urter forbli en viktig kilde for alternativ medisin i både østlige og vestlige kulturer.

Historie

Ifølge Mor Herb, medisinsk bruk og hensikten med urter er like gamle som sivilisasjonen. Den første anerkjent og skriftlig redegjørelse for helbredende planter ble funnet blant de sumeriske herbals av 2200 f.Kr. Den greske legen Hippokrates også oppført ca 400 urter som vanligvis brukes i løpet av sin æra av det femte århundre f.Kr. Dette bekrefter historisitet bruken sin. Indiske Urter fra landet av India, har alltid vært utbredt i kulturen og historien til India. Ifølge ayurveda, "indiske urter er en vesentlig del av historien til Ayurveda, systemet av tradisjonell medisin som nå populært kalt alternativ medisin."

Vanlige Urter og bruksområder

Ifølge ayurveda, Henna, rabarbra, lakris, Psyllium Husk, Guggul, Sarsaparilla, Ginger-rot, Aloe, Sandalwood og Basil, er noen av de mange urter som brukes av den indiske kulturen for helbredelse. Indiske urter som har blitt populært å vestlig kultur, inkluderer gurkemeie, som vanligvis brukes til behandling av infeksjoner og byller, og Kava-Kava, som er en søvn induser, som rapportert på I Love India nettside. Noen av de angitte helbredende egenskaper av indisk Urter inkluderer, men er ikke begrenset til, abortifacients, analgetika, antiastmatiske midler, antibakterielle midler, anti-inflammatoriske midler og antioksydanter. Mange av disse urtene kan forbrukes og / eller topikalt til kroppen for ayurvediske behandlinger av infirmed.

Fordeler og ulemper

Det er mange fordeler for å bruke indiske urter: Klarhet i tanke, avslapping, blod purifier, andre. Imidlertid kan uneducated bruk av spesielle urter være farlig, forårsaker uønskede bivirkninger selv med reseptbelagt medisin. En annen ulempe er at i motsetning til syntetiske medisiner, kan det ta en stund for deg å merke noen vesentlig forskjell i din helse ved bruk av naturlige urter. Konsistens i bruk er viktig. Noen mennesker er også allergisk mot ulike urter. Rådfør deg med legen din før du bruker.