Digidexo.com

Fordeler med Water Pik

Fordeler med Water Pik


Mange tannleger anbefaler å ta skritt utover tannpuss og bruk av tanntråd når det kommer til tann omsorg. Hvis du ønsker å legge til et ekstra trinn til din dental rutine for å øke din munnhygiene bør du vurdere en vann pik. Disse anordninger tjener som en erstatning for tradisjonelle tanntråd.

Oral Health

En vann pik renser mellomrom mellom tennene og tannkjøttet bedre enn børsting eller tanntråd. Disse enhetene bidra til å fjerne plakk og å redusere risikoen for hulrom og andre tann komplikasjoner. Vann piks kan erstatte tanntråd for pasienter som ikke liker å bruke tanntråd.

Konsistens

Mange bruker deres vann pik oftere enn de ville floss. En vann pik kan virke som mye mer moro enn bare tanntråd siden du ikke trenger å prøve å passe fingrene på baksiden av munnen din eller bekymre seg om får floss fast mellom tennene. Noen mennesker synes det er vanskelig å holde et godt grep om tanntråd. I tillegg kan en vann pik virke som moro, futuristiske enhet. Siden disse enhetene er mekaniserte mennesker kan være mindre tilbøyelig til å hoppe rengjøring på grunn av latskap.

Varierende styrke

Vann pik produkter kan du variere styrken på vannet rense tennene. Du kan redusere styrken hvis tennene eller sensitiv eller øke styrken hvis du har noe inngitt mellom tennene. Det kan være vanskelig å redusere styrken av floss eller en manuell tannbørste uten å forårsake smerte tyggegummi. En vann pik gjør dette enkelt.

Easy Movement

Personer med bukseseler eller tannimplantater kan finne tanntråd vanskelig eller umulig. En vann pik gjør en perfekt erstatning for tanntråd for personer med tannregulering. De med tann inventar eller implantater har en økt risiko for å få mat eller plakk fast i tennene. Implantater som kroner eller skallfasetter bevise spesielt lure å rengjøre ettersom bakterier kan finne veien inn i det lille mellomrommet mellom ligaen og tannen. Tannpuss og tanntråd kan gå glipp av disse stedene, mens en vann pik kan treffe dem med letthet.