Digidexo.com

Jadeite helbredende egenskaper

Jadeite helbredende egenskaper


Jadeite er en av steinene, den andre er nephrite, som kalles jade. Jade har vært en populær stein i Kina siden 5000 f.Kr. Den ble mye brukt fordi det var en sterkere stein enn de fleste funnet på den tiden. Jadeite jade, men ble først importert til Kina fra Burma i det 18. århundre; før den tid kinesisk jade var utelukkende nephrite. Den helbredende egenskaper tilskrives jade anses å gjelde for jadeite.

Geografi

Jade er ikke bare finnes i Kina, men også i Canada, New Zealand, Egypt og noen få steder i Mexico. Spanjolene mener det kurert problemer i nyrene og kalte det piedre de ijada, eller "stein på siden."

Historie

De gamle Mayaene mente at jadeite var en svært kraftig kjærlighet stein som kunne tiltrekke kjærlighet og gjøre det vare. Det er også bra for å reparere alle slags forhold, på grunn av sin tendens til å bringe folk sammen.

Funksjoner

Jadeite og nephrite er ikke alltid grønt, selv om den grønne versjonen er vanligvis tenkt som blir assosiert med jade. Stones kan også bli funnet i hvit, blå-ish, rosa og lilla farger. Noen ganger flere farger som gir disse steinene en mønstret utseende.

Fordeler

Jadeite er ofte brukt av kvinner under fødsel for å holde blødningen til et minimum. Dette gjør det til et godt valg for menstruasjonsproblemer, som tung flyt og kramper også. Den har en beroligende effekt og regnes som en psykologisk stein.

Effekter

Jadeite sedvanlige grønn farge hjelper det å bli betraktet som en heldig stein, fordi grønn tilsvarer med penger. Green er også fargen på shamrock og nytt liv i løpet av våren. Ha den rundt halsen for å bidra til å bringe lykke inn i livet ditt.