Digidexo.com

Anti-Cancer Urter

Kreft er en av de mest utbredte sykdommer i moderne samfunn, og har evnen til å forekomme i nesten hvilken som helst region av kroppen. Som normale celler mutere og bli kreft, svulster form som kan føre til store smerter og føre til svakhet og død. Heldigvis har mange plantebaserte urte forbindelser blitt oppdaget som forårsaker kreftceller til å begå selvmord i en prosess som kalles "apoptose." Det er mange kraftige urte medisiner som har vist anticancer egenskaper. Forskning på dette området er blomstrende og blir mer og mer lovende hverdagen.

Historie

Kreft synes å ha eksistert så lenge menneskets historie, selv om det er ukjent om det har alltid vært så utbredt som det er nå i det moderne samfunn. Mange industrielle biprodukter er kjente karsinogener, og kan spille en dramatisk del i den nåværende epidemien sats av kreft over hele verden. De fleste tradisjonelle samfunn i hele menneskehetens historie brukt plantebaserte urte medisiner for å takle kreftsvulster og å håndtere uforklarlige sykdommer som kan ha vært kreft. Moderne forskere studerer mange naturlige rettsmidler som har vært tradisjonelt brukt for kreft med noen overraskende resultater.

Reishi

Den sopp kalt Ganoderma Lucida, eller reishi i Japan, har vært brukt i tusenvis av år i tradisjonell asiatisk medisin som øverste levetid urt. Det har blitt brukt i hundrevis av ulike plager og er nå under nøye gransking av det vitenskapelige samfunn for sin tilsynelatende evne til å bekjempe kreft. En november 2002 studie publisert i tidsskriftet "Biokjemisk og Biofysiske Forskning Communications" viste at pulverisert reishi sopp var i stand til å stoppe svært invasiv bryst og prostata kreftceller sprer seg i kroppen.

Malurt

Malurt er en sterkt aromatisk og bitter urt som har en lang historie av folkemedisinen bruk i Europa og er viden kjent som den viktigste ingrediensen i alkoholholdig drikke absint. Malurt ble brukt til å bekjempe hundrevis av sykdommer gjennom historien og moderne vitenskap viser at forbindelsene innenfor denne planten er dødelig for kreftceller. I en studie publisert av International Institute of Anticancer Research in Attiki, Hellas, i 1980, fant forskerne at en malurt ekstrakt var i stand til å selektivt forårsake apoptose i kreftceller og bremse veksten av svulster.

Katteklo

Kattens klo er en urtemedisin fra Sør-Amerika mye brukt av urbefolkningen til å bekjempe en rekke sykdommer. Det er også brukt som et naturlig behandling for kreft. En studie publisert i juli-august 2001-utgaven av «Anticancer forskning" uttalte at kattens klør besitter cytostatika (undertrykker cellevekst), anti-inflammatorisk og anti-mutagene egenskaper. Forskere testet en utvinning av kattens klør på brystkreftceller og funnet ut at - ved høye konsentrasjoner - veksten av kreftceller ble hemmet med opptil 90 prosent.

Potensial

De anti-kreft egenskaper av de ovenfor urter er antatt å være et resultat av mange forskjellige stoffer som er toksiske for kreftceller. Siden det er et stort utvalg av planter som har blitt brukt over hele verden for å bekjempe kreft, mange med lignende egenskaper til de tre som er nevnt ovenfor, er det potensielt mange ulike plantebaserte naturmidler som kan være aktiv mot kreft.