Digidexo.com

Naturlige måter å drepe Nail sopp

Naturlige måter å drepe Nail sopp


Tånegl sopp er et vanlig problem, og heldigvis, til en enkel en behandle på egen hånd. Du kan gå til din lokale stoffet eller varehus og kjøpe et ganske dyrt produkt å drepe soppen, men du trenger ikke å, takket være noen felles løsninger ganske ofte funnet i hjemmet ditt. Før du forsøker å behandle problemet, fjerne alle spor av neglelakk.

Tea Tree Oil

En av de mest nevnte hjem rettsmidler for tånegl sopp er Tea Tree Oil. Du bør være i stand til å finne dette på narkotika og varehus, men hvis du ikke kan det, en naturlig mat butikken vil sikkert lager det. Bare sette noen på en bomullsdott og bruke den på og rundt tånegl. Prøv å få litt under neglen også. Påfør to ganger om dagen. La det tørke helt før du setter på sko for å unngå å gi soppen et varmt og fuktig sted å vokse.

Apple Cider Eddik

Eplecider eddik er en anti-soppløsning som har vist seg å være effektive i å drepe tånegl sopp. Du kan bruke den på en bomullspinne, som ovenfor, eller suge berørte tærne to ganger om dagen i varmt vann og eddik (1 del eddik til to deler vann). Sørg for at føttene og tærne er helt tørre før du setter på fottøy.

Andre alternativer

Selv om ingen vitenskapelige studier støtter deres effektivitet, andre allment aksepterte behandlinger inkluderer hydrogen peroxide blandet i like deler med eddik, Listerine og Vicks Vapo-Rub.

Vær forsiktig

Bruk sunn fornuft når du behandler din spiker sopp. Det tar måneder å vokse en tånegl, og det kan ta lang tid før tilstanden fjerne. Men hvis etter flere uker er det ingen åpenbare tegn til bedring, kan du se en medisinsk faglig. I tillegg, hvis området under tånegl er rød, betent eller smertefullt, kontakt lege.

Forebygging

Det er viktig å redusere alle forhold som fremmer vekst av spiker sopp, selv etter at infeksjonen synes å ha ryddet opp. Soppinfeksjoner elsker varme og fuktige steder, for eksempel tær som er i ikke-puste sko og sokker dag etter dag. Vurder å kjøpe nye sokker og sko. Ikke grave eller trekke bort huden rundt tærne, og holde tåneglene klippet. Ved søknad lotion til føttene, unngå å sette den på mellom tærne og på tåneglene. Fremfor alt, holde føttene tørre. Endre ut av vått fottøy eller sokker så snart som mulig.