Digidexo.com

Hvordan finne gode Tannleger

Hvordan finne gode Tannleger


Å velge en god tannlege er en svært viktig beslutning. De fleste anser en tannlegetime stressende og ubehagelig, så det å finne en hederlig tannlege med evnen til å sette deg rolig er viktig. Vurdere hvilke egenskaper du synes er mest viktig i en tannlege, og grundig følge trinnene for å finne en tannlege som passer disse egenskapene.

Bruksanvisning

Trinn

•  Begynn med den American Dental Association. Syv av ti tannleger er medlemmer av ADA (se referanse 3), og holdes til ADA standarder på utdanning, forskning og etikk. Siden dette representerer flertallet, kan ADA tjene som en effektiv talsmann og ressurs for pasientene. ADA Nettstedet gir også nyheter og informasjon om dental spesialiteter og priser for ulike tannbehandlinger. Bruk tannlegen locator på ADA nettsider, eller ringe hjelpelinjen om en henvisning til en tannlege i ditt område.

Be ditt personlige nettverk for en henvisning. Du vil ha bedre hell med å finne en tannlege du vil elske hvis du går til folk du stoler mest. Begynn med familie, venner og kolleger, og spørre detaljerte spørsmål for å få de mest ærlige svar. Dine nærmeste bekjente vil kunne gi nyttig informasjon om en tannlege sengen måte eller kundeservice.

Ring ditt forsikringsselskap. Dental forsikring leverandør vil være i stand til å gi en liste over tannleger i ditt område som er dekket under spesifikke dental plan, som vil spare deg for penger på tjenester. Leverandøren kan også gi nyttig tilleggsinformasjon, for eksempel tannlegens legitimasjon, kjønn og spesialiseringer, og om han eller hun er imot nye pasienter.

Slå opp tannleger på nettet eller i Gule Sider. Når du har kommet opp med en liste over tannleger som passer de kvalitetene du trenger, gjør en online søk ved hjelp av navnene deres. De fleste ganger du kan lese gode og dårlige anmeldelser, bakgrunnsinformasjon og andre attester på nettsteder som Google, Yahoo eller Gule Sider. Husk at alle er forskjellige, og derfor en tannlege med tonnevis av gode anmeldelser fremdeles kan ikke være den rette tannlegen for deg.

Planlegg en konsultasjon. Den beste måten å finne ut om du virkelig liker en tannlege er å betale ham eller henne et besøk personlig. Under første konsultasjon, legg merke til alle detaljer: nærhet av sted til ditt hjem eller kontor, renhold av kontor, vennlighet av staben, etc. Du ønsker å være komfortabel med alle aspekter av erfaring, så skriv ned spørsmål å spørre på forhånd og ta oppmerksom på deres vilje til å svare på dine spørsmål og sette deg rolig.