Digidexo.com

Hvordan å behandle lus med kiselgur

Lus er en vanlig husholdning skadedyr som kan hjemsøke dyr, mennesker og hjem. De lever av sine verter og spre en rekke sykdommer. Diatomejord er en naturlig forbindelse som består av fossile mikroskopiske dyr som har blitt malt opp til et fint pulver. Kiselgur fører til at insekter å miste sine ytre belegg og dehydrerer.

Bruksanvisning

•  Bruk riktig antrekk. Kiselgur kan gi lettere irritasjon av nese passasjer og halsen. Du bør bruke munnbind for å unngå innånding av produktet. Hvis du bruker det som en spray, så det er mindre sjanse for innånding kiselgur.

Spray eller pulver dyrene dine. Hvis du fant lus på din husstand kjæledyr eller husdyr, og ønsker å bli kvitt dem, og deretter bruke pulver sjenerøst til sine strøk. Den diatoméjord kan også blandes med vann og sprøytes på dyrene. Sprøyting kan være det beste alternativet, som støv kan irritere dine kjæledyr "nese og hals i tillegg. Pulveret kan også anvendes på mennesker også.

Se etter lus. Etter kiselgur har vært brukt til dyr eller mennesker, ved hjelp av en lus børste til å gre gjennom og fjerne døde insekter. Du bør gjenta denne prosessen hver dagene til du ikke lenger er å fjerne døde lus med kammen.

Spray og pulver ditt hjem. Du bør vaske og spraye ned sengen og andre områder der lus kan bli funnet. Når du har gjort det, gå rundt hjemmet sprøyting interiøret møbler og eventuelle sprekker der de kan skjule. Spray enhver steder hvor ditt kjæledyr eller husdyr hyppige, for eksempel låver, hund senger, etc.

Ta vare på utsiden. Med innsiden av huset tatt vare på, bør du gå utenfor og spray utvendig bunnen av hjemme med diatoméjorden. Spre pulveret gjennom dine gress og blomsterbed. Det vil ikke bare drepe lus, men en hvilken som helst mange andre insekter, så vel.