Digidexo.com

Har Red Wine Vinegar lavere blodtrykk?

Eddiker har blitt brukt som folk rettsmidler og naturlige medisiner for tusenvis av år, og eddik er effektivt i å senke blodtrykket. Ifølge National Institute of Health, kan du forebygge og kontrollere høyt blodtrykk ved å endre din livsstil, spesielt ved å miste vekt og spise mindre natrium.

Rødvinseddik, spesielt, kan bidra til å redusere høyt blodtrykk fordi den inneholder polyfenoler, som er kraftige antioksidanter. Eddiksyre, den aktive ingrediensen i eddik, fremmer også hjertesykdommer og reduserer blodtrykket. Eddik har vist seg å være nyttig for å hjelpe pasienter å opprettholde en sunn vekt.

Polyfenoler

Polyfenoler er antioksidanter som finnes i planter som kan ha nytte helse. Hoved polyphenol funnet i druer - og drue produkter som rødvin - heter resveratrol. Resveratrol er en anti-inflammatorisk som også har anti-kreftegenskaper. Den anti-inflammatoriske virkning fremmer friske blodårer.

Røde druer er også rike på antocyaniner, som gir druer de rød og lilla farge. Antocyaner blir nå studert som rettsmidler til en rekke helseproblemer, inkludert betennelse, kreft og diabetes.

En studie fra University of California-Davis School of Medicine fant at druekjerneekstrakt, som er rik på polyfenoler, redusert blodtrykket hos pasienter.

Eddiksyre

Luktene av eddik kommer fra eddiksyre. Eddiksyre har vist seg å øke helsen av blodkar og det kardiovaskulære systemet ved å redusere kolesterol, slik at blodet kan strømme mer fritt. En National Institute of Health studie har vist at eddiksyre reduserer hypertensjon.

Syren i eddik gjør det også kalsium i animalske matvarer mer tilgjengelig, ved oppløsning av ben og skjell. En studie utført av Harvard Medical School har vist at økt kalsium redusert blodtrykk hos kvinner.

Salt reduction

Redusere inntak av natrium fra bordsalt er en viktig faktor i å kontrollere høyt blodtrykk. DASH kosthold, som understreker en lav-salt tilnærming og brukes av pasienter for å redusere høyt blodtrykk, anbefaler spesielt jazzing opp mat med krydder og eddik i stedet for å bruke salt. Den offisielle kosthold gir også pasientene en oppskrift på rødvinsvinaigrette.

En annen studie, publisert i Journal of Food Science, funnet at eddik faktisk laget maten smaker saltere, redusere mengden salt som trengs for å sesongen matvarer.

Vekttap

Å miste vekt er en viktig metode for å kontrollere høyt blodtrykk. Eddik ser ut til å hjelpe pasienter å opprettholde vekten og fremmer vekttap. En studie i Sverige har funnet at eddik hjelper pasienter føler full raskere og demper appetitten. Eddik hjulpet stabilisere insulin og blodsukkernivå etter et høyt karbohydratrikt måltid. Japansk forskning har kommet til lignende konklusjoner.

Den svenske studien bemerket at folk flest ikke kunne spise nok pickles og salat dressing å få appetitten reduserende effekt, og nevnte drikker eddik-baserte drikker.

Kombinere med mat

Flere flere japanske studier har funnet at det å kombinere eddik med andre matvarer kan være spesielt effektive for å redusere blodtrykket. Eddik og bonito, en slags fisk, samt en eddik drikk laget av druesaft og rødvinseddik har vist lovende i å redusere høyt blodtrykk