Digidexo.com

Bruk av Oil of Oregano: Hvis du er gravid

Bruk av Oil of Oregano: Hvis du er gravid


Oregano, foruten å være den favoriserte krydder i middelhavskjøkken, er også fullpakket med gode egenskaper. Foruten å være antimikrobielle, er det også effektivt i bekjempelse av betennelse i leveren og kolon. Olje av oregano er blitt populært å fremme helse, selv om det kan føre til giftige bivirkninger og føre til komplikasjoner i svangerskapet. Hvis du er gravid, bruke ekstrem forsiktighet når du bruker olje av oregano, som med alle essensielle oljer.

Kjemper Infeksjon

Olje av oregano er ofte brukt for anti-sopp og antimikrobielle bruk og til å behandle infeksjoner, som trost og gjær infeksjoner. Merian og timian oljer besitter lignende fordeler og eksperter ofte foreslår å bruke disse i stedet for olje av oregano, fordi de mangler de potensielle negative bivirkninger.

Regulering av menstruasjon

Olje av oregano er kjent for å være en kraftig emmenogogue, betyr det fremmer menstruasjon, og mange kvinner, faktisk, ta det i et forsøk på å regulere menstruasjonssykluser. Imidlertid bør gravide ikke ta noen kosttilskudd som kan føre til at slimhinnen i livmoren for å kaste, siden i visse tilfeller er i stand til å forårsake komplikasjoner eller enda en spontanabort.

Mulige effekter

Høye konsentrasjoner av olje av oregano kan føre til en urolig mage, og under svangerskapet, er magen allerede sensitive - en annen grunn til at det bør unngås. Olje av oregano også hindrer reopptak av jern. Tilstrekkelig jern nivåer er avgjørende under svangerskapet for sirkulasjon og helsen til fosteret. Hvis du tar jerntilskudd, kan olje av oregano motvirke deres effekter. Oljen bør ikke tas oralt fordi det har vært tilfeller av brenning i munn og svelg når du tar eteriske oljer på denne måten. En viktig ingrediens i olje av oregano er thujone, som er relatert til sedertre og salvie, to stoffer som gravide bør unngå.

Avslapping

Oregano olje er et sterkt irriterende på huden og slimhinnene. Ved hjelp av en liten mengde eksternt som en massasje olje, men kan bidra til å helbrede leddene og lindre utmattelse, som er en velkommen fordel når du er trøtt mens hun var gravid.