Digidexo.com

Legens Night Guard Monteringsanvisning

Legens Night Guard Monteringsanvisning


Hvis du skjærer tenner om natten, eller har problemer med kjeveledd lidelse (TMJ), kan det hende du trenger å bære en nattevakt. Dette kan føre til en forstyrrelse verk kjeve på grunn av sliping av tennene om natten. The Doctor merkevare natt vakter kan kjøpes på ethvert stoff butikk og mange forhandlere, og vaktene kan tilpasses for å passe munnen perfekt. Når nattevakt som er montert, vil iført det om natten forebygge og lindre nighttime sliping som kan føre til kjeve smerter og andre symptomer på TMJ.

Bruksanvisning

•  Varme minst tre inches av vann i kjelen inntil den når kokepunktet. Hold vannet koke i et minutt.

Plasser nattevakt i kokende vann, og la den være der i nøyaktig 50 sekunder. Pass på at den delen av nattevakt med den åpne delen (som passer over tennene) er ansiktet ned i vannet. Bruk skjeen til å løfte nattevakt ut av vannet og legge den på tallerkenen, med kanaler opp. Sett timeren din på 20 sekunder.

Sett nattevakt i munnen etter at det har blitt sittende ut av vannet for nøyaktig 20 sekunder. Trykk tennene så nær plasten som mulig for å skape den perfekte passform. Hold nattevakt i munnen i 30 sekunder. Gjør sug ved å lukke munnen og suger luft inn, noe som gjør nattevakt passer så tett som mulig mot tennene og taket av munnen. Bruk fingrene til å trykke plasten på utsiden av tennene dine.

Test nattevakt ved å fjerne den, vente til det er kjølig og erstatte den inn i munnen din. Hvis det passer perfekt og holder seg der den skal, du har nå passer det til munnen. Hvis det ikke føles riktig, kan den igjen ved å gjenta instruksjonene. Hvis nattevakt virker for lang og går utover ryggen jekslene, kan det bli trimmet med en skarp kniv eller barberblad. Når den er kokt på nytt, kan den støpes til munnen igjen til riktig passform oppnås.