Digidexo.com

Hvordan bli kvitt hvite flekker på huden Fra Sun Poisoning

Hvordan bli kvitt hvite flekker på huden Fra Sun Poisoning


Sun forgiftning omfatter mange symptomer som svakhet, kvalme, brekninger, utslett og kan også føre til en serie med hvite flekker på huden. Hvis du lider av de mer alvorlige symptomer på sol forgiftning, er det viktig at du ser en lege med en gang. Men hvis du er bare ute etter en måte å redusere forekomsten av disse hvite flekker, kan noen tips hjelpe.

Bruksanvisning

•  Gni på en sunblock med minimum 15 SPF minst to ganger om dagen, selv på overskyete dager. Mens sunblock er alltid viktig, er det enda viktigere etter lider av sol forgiftning, som huden din er mer følsom for skadelige stråler fra solen. Prøv å holde seg borte fra direkte sollys så mye som mulig, iført langermede skjorter, bukser og hatter for å beskytte huden din, spesielt de områdene som dekkes i hvite flekker.

Påfør ren vitamin E olje til områder berørt med hvite flekker hver morgen og om kvelden før sengetid. Vitamin E bidrar til å ernære og fukte huden, men vil også hjelpe i healing din skadet hud, redusere brenne samt eventuelle misfargede flekker.

Sug i et varmt bad daglig eller så ofte som mulig, og legger til omtrent 1/2 kopp naturlig havsalt til karet. De sjøsalt vil bidra til å helbrede og lindre brent hud samt eksfoliere brent, døde lag av huden din der de hvite flekkene bor.

Se de hvite flekkene forsiktig, inspisere dem for forbedring. Hvis tilstanden ikke blir bedre i 7 til 10 dager, kan de hvite flekkene være forårsaket av en vanlig hud sopp som ligner på fotsopp og ikke faktisk sol forgiftning. Ofte disse plassene gå ubemerket før resten av huden blir formørket av solen, derfor er det ofte forvirret for sol forgiftning. For å behandle denne soppen, påfør et lett lag med fotsopp krem ​​til det berørte området daglig i 2 uker.