Digidexo.com

Hvordan sette en REMstar Pro CPAP

Hvordan sette en REMstar Pro CPAP


Den REMstar Pro er en kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) enhet produsert av Philips Respironics. Det var en av de første CPAP maskiner med C-Flex, en funksjon som gjør at enheten for å redusere lufttrykket mens du puster ut. Enheten har en rekke programmerbare innstillinger lett tilgjengelig og konfigureres ved hjelp av skjermen og en to-knapps grensesnitt. Den REMstar Pro kan også administrere en kvalitet-of-søvn undersøkelse og registrere svarene på et smartkort.

Bruksanvisning

Kontroller at REMstar Pro er koblet til, men luften blåser er slått av, før du begynner å endre innstillingene.

Tast inn innstillingsmenyen ved å trykke på knappen under ordet "Meny" på skjermen.

Trykk på knappen under ordet "Ja" på "Endre innstillinger?" Skjerm.

Trykk på knappen under "1" for å øke minste rampen trykket på "Min. Rampe "skjerm. Dette er trykket maskinen synker til når du trykker på Ramp-knappen. Den nåværende minste rampe trykket vises på skjermen etter at "p =". Når trykket er på ønsket innstilling, eller hvis du ikke ønsker å endre minimum rampetrykk, trykk på knappen under ordet "Ja."

Endre masken alarmstatus ved å trykke på knappen under ordene "Ja" eller "Nei" på "Mask Alert" skjerm. Denne alarmen utløses hvis maskinen registrerer for mye lekkasje på masken. Displayet vil vise at varslingen er på eller av. Hvis du ønsker å endre status, trykker du på knappen under "Nei." Hvis du ikke ønsker å endre status, trykker du på knappen under "Ja" for å gå til neste skjermbilde.

Kontroll knappen lyser ved å trykke på knappen under ordene "Ja" eller "Nei" på "Lights" skjerm. Dette styrer om knappene bli tent mens maskinen er i drift, og skjermen vil vise om lysene er i dag satt til å være av eller på. For å endre status, trykker du på knappen under "Nei." Hvis du ikke ønsker å endre status, trykker du på knappen under "Ja" for å gå til neste skjermbilde.

Ta Funksjonelle Utfall av Sleep Questionnaire (FOSQ) test ved å trykke på knappen under "Nei" på "Endre innstillinger?" Skjerm. Du vil da se "FOSQ Test?" Skjerm. Trykk på knappen under "Ja" for å ta testen, eller trykk på knappen under "Nei" for å gå tilbake til hovedskjermbildet. Hvis du velger "Ja", vil maskinen spørre en rekke spørsmål om ditt liv og søvnkvalitet, og ber deg om å svare ja eller nei til hver. Trykk på knappen under "Ja" eller "Nei" for å svare på hvert spørsmål, og gå til neste.