Digidexo.com

Bruker for Thymus Extract

Thymus er den kjemiske avledet fra thymuskjertelen, som regulerer immunsystemet. De med lave thymus nivåer kan få thymus behandlinger via piller eller injeksjoner. Tabletter blir ofte administrert som et diett-supplement, siden thymus er ikke et essensielt næringsstoff. Stoffet kan produseres syntetisk eller utvunnet fra kjertler av ungdom kyr. Foreløpige studier støtter bevis for at thymus ekstrakt er nyttig for herding av et bredt spekter av medisinske tilstander.

Kreft og kjemoterapi

Endringer i antall hvite blodceller har blitt observert hos kreftpasienter gitt doser av thymus ekstrakt. Selv om en standard dose er ikke bestemt for sin effektivitet, thymusekstraktet hjelpemidler i reverseringen av cellulær skade forårsaket av kreftceller. Ifølge Journal of Experimental Medicine, T-celler som reagerer positivt på thymus humoral faktor, som er en av fire hormoner produsert av thymus-ekstrakt. Dette og thymus ekstrakt er andre hormoner øker lymfocytt produksjon. Lymfocytter angripe raskt fremmedlegemer som for eksempel kreftceller, mens aktivering av B-celler som produserer antistoffer. I tillegg er bivirkninger forbundet med kjemoterapi behandlinger svekket og infeksjonsrater reduseres.

Respiratoriske plager

Thymus ekstrakt evne til å bekjempe immunsviktlidelser kan anvendes på en rekke respiratoriske lidelser. Thymus ekstrakt kan kjempe og avverge hindring for luftveiene som bronkitt og astma. Matallergier og høysnue bli mer utholdelig, som supplement øker kroppens naturlige immunforsvar. Helsepersonell eller farmasøyter som har foreskrevet thymus ekstrakt til barn som lider av astma har sett drastisk reduksjon i frekvensen av astmaanfall, ifølge US National Library of Medicine nettside. Den Bli Sunn Nå nettside sier at personer som lider av alvorlige symptomer på lungebetennelse har vært kjent for å raskt oppstå fra kritiske forhold til nivåer av normalitet innen 24 timer thymus injeksjoner.

Immunsviktvirus

Immunsviktsykdommer oppstår når fremmedlegemer angripe nyttige celler som tjener til å bekjempe infeksjoner. Når virus som AIDS og HIV ta tak i kroppen, de ødelegger kroppens evne til å avverge ellers ufarlige sykdommer som for eksempel forkjølelse. Utbruddet av sekundære sykdommer og karsykdommer er den viktigste dødsårsaken hos pasienter med immunsviktsykdommer, ifølge Bli Sunn Nå nettside. I tillegg til AIDS og HIV, har thymus ekstrakt evnen til å bekjempe og noen ganger reversere effekten av sykdommer slik som systemisk lupus erythematosus (SLE), herpes, reumatoid artritt, hepatitt B. Hormonene i thymus ekstrakt stimulte T-celler og dramatisk øke hvite blodlegemer og normalisere kroppens immunforsvar, ifølge Web MD.