Digidexo.com

Naturlig rette for å senke høyt blodtrykk

Mange faktorer må vurderes i å finne årsaken til høyt blodtrykk, eller hypertensjon. Livsstil er ofte en viktig faktor. Som sådan, naturlig rettsmidler for å senke høyt blodtrykk vanligvis kaller for livsstil og kosttilskudd endringer. Stress, røyking og overdreven bruk av sentralstimulerende midler (kaffe, te, etc), og et høyt inntak av natrium har alle blitt knyttet til hypertensjon.

Eliminere dårlige livsstilsfaktorer

Slutte å røyke, hvis det er aktuelt. Reduser mengden koffein og natrium i systemet. Hvis du er overvektig, gå ned i vekt. Få mer mosjon. Sørg for å rådføre seg med legen din før vedta en streng øvelse regime eller endre kostholdet drastisk. Og spise matvarer lavere i fett. Unngå stekt mat, junk food, og raffinerte matvarer, inkludert sukker og melkeprodukter.

Utvikle gode matvaner

Drikk mye vann. Ta vekten din, dele det i to, og drikke som kvantitet i oz. vann daglig. Legg i mer frukt og grønnsaker, spiser de som er hel (som betyr fersk, uraffinert og ubehandlet). Foods gode for hjertet og blod inkluderer løk, hvitløk, hele korn, bønner, nøtter, frø, olivenolje, og kaldt vann fisk, som tunfisk, makrell, laks og sardiner.

Legg i kosttilskudd

Ta kosttilskudd som anvist på sine etiketter, med mindre en lege anbefaler ellers. Legg på kalsium, som kalsiummangel har vært knyttet til hypertensjon. Selen manglene har også blitt koblet med hjertesykdom. Ta koenzym Q10 som det forbedrer hjertefunksjon å bidra til å senke blodtrykket. Hvitløk kapsler er også gunstig. Vitamin C reduserer blod blodpropp tendenser og anbefales. Vitamin E forbedrer også hjertefunksjon. Linfrøolje, Primrose olje eller olivenolje gir gode kilder til umettet fett, som er viktige for sirkulasjon.

Herbal rettsmidler

Mange naturlige rettsmidler inkluderer urter. Imidlertid bør urter bli behandlet på samme måte som en medisin og brukes med legens tilsyn. Noen urter som brukes til behandling av hypertensjon inkluderer: Coleus forkohlii, hawthorne, rauwolfia og misteltein. Coleus forkohlii er en god generell urt for å senke blodtrykket og forbedre hjertefunksjon, mens hawthorne virker ved å strekke koronare blodårer. Rauwolfia er sterkere enn misteltein som en hypotensiv botanisk. Andre urter ofte anbefalte inkluderer cayenne, kamille, fennikel, persille og rosmarin.