Digidexo.com

Botemidler for Kroniske Allergi

Med den daglige nysing, rennende og kløende øyne, nese og kløe i halsen i forbindelse med kroniske allergier, allergikere prøve medisiner og forebyggende tiltak som et middel for herding sine symptomer. Mens midlertidig lindring er tilgjengelig, finne botemidler for kronisk allergi tar litt lengre tid siden det kan fungere for en person kanskje ikke nødvendigvis hjelpe en annen. Men det er flere narkotika og naturlig behandlings veier som kroniske allergikere kan utforske for herding sine allergisymptomer.

Hva er kroniske allergier

En allergi er en følsomhet for enten noe i luften eller en bestemt mat. Nasal og kroniske allergier er de to vanligste typer allergier. De er vanligvis forårsaket av pollen, støv, mugg og dyr dander. Vanligste matvareallergier er egg, nøtter, melk og hvete.

Allergier bli kroniske når de oppstår året rundt, forårsake en alvorlig reaksjon, eller påvirke en persons generelle livskvaliteten. Skjelvinger, utmattelse og kollaps er blant de mest alvorlige kroniske allergireaksjoner. Ofte, kroniske allergier blitt forbedret ved andre ting i miljøet, slik som kald luft eller røyk.

Narkotika Cures for Kroniske Allergi

Antihistaminer, i kombinasjon med decongestants, er en vanlig behandling for kroniske allergier. Nasale kortikosteroider og ikke-steroide nesespray er like effektive i å dempe allergi. Noen nesespray er utformet for å stoppe allergiske reaksjoner i nesen før de begynner.

Immunterapi, ofte referert til som allergivaksinering, gir mer langsiktig lettelse fordi det bygger opp immunforsvaret mot den fornærmende allergen. Avhengig av omfanget av kroniske allergier, kan immunterapi ta opptil fem år før du er helt kurert.

Natural Cures for Kroniske Allergi

En av de mest effektive måter å kurere kronisk allergi er å unngå eksponering for allergenet. Mens dette kan være umulig med sesongens miljømessige allergener, slik som pollen eller dyr dander, kan kroniske allergikere begrense sin eksponering til utendørs ved å holde vinduer lukket og bruke aircondition når du er i deres hjem eller bil. Transplantere pollenproduserende blomster, trær og busker til et område borte fra hjemmet ditt kan også være gunstig. Pollen er også spores inn i huset på sko og klær. Har et system for å sette klær slitt utendørs i en kurv som er lagret på et sted borte fra hovedetasje så pollen ikke er gjennomført i hele huset.

Går rundt hjemme og identifisere linker til kronisk allergi kan også kurere eller redusere dem. For eksempel kan bruk av en avfukter i kjelleren, eller i fuktige områder i hjemmet bidra til å eliminere muggsporer som kan være årsaken kroniske allergier. Likeledes kan allergier knyttet til støv og støvmidd reduseres ved å fjerne teppet og installere fliser, vinyl eller tregulv. Holde hjemmet fri for rot, som også samler støv.

Visse naturlige urter og vitaminer kan redusere eller kurere allergi symptomer. Vitamin C og urter, for eksempel brennesle og Perrilla, som har antihistamin egenskaper arbeide for å bygge opp immunforsvaret naturlig. Homøopatiske midler, som for eksempel akupunktur, kan også hjelpe kroniske allergikere.