Digidexo.com

Hvordan lage Tannkrem med essensielle oljer

Hvordan lage Tannkrem med essensielle oljer


Flere og flere mennesker er å vurdere karbonavtrykk og hvordan å innlemme mer økologisk mat og produkter i hverdagen. Mange har funnet ut at det å gjøre tannkrem hjemme er en enkel og kostnadseffektiv måte å bli grønne, redusere avfall og skape et trygt og sunt produkt for hele familien.

Bruksanvisning

•  Hell natron i bollen. Tilsett salt. Rør i vegetabilsk glyserin bruker skjeen å lage en lime. Legg til mer natron en halv teskje om gangen hvis pastaen er for rennende.

Legg den valgte eterisk olje og blanding. Tilsett noen dråper vann eller ytterligere vegetabilsk glyserin dersom pastaen er for tykt. Smak på lim for å finne ut om mer eterisk olje er nødvendig for smakstilsetning.

Sett lokk på bollen og oppbevares på et kjølig sted vekk fra direkte sollys. Hold bollen forseglet før du er klar til bruk. Ved hjelp av en skje, øse ut en liten mengde pasta for tannbørsten din når du er klar til bruk.

Hint

  • Vegetabilsk glyserin kan bli funnet på naturlig mat markeder. Kjøp rene essensielle mat-grade essensielle olje fra en naturlig mat markeder, en aromaterapeut eller et apotek. Valgene inkluderer peppermynte, kanel, rosmarin, nellik, appelsin, sitron, lime og eukalyptus.
  • Hvis pastaen blir for tørr, bør du vurdere å dekke den med et stykke plastfolie rett på toppen av lim for å eliminere eksponering til luft. Du kan også legge til et par dråper vann og bland å rehydrere lime.