Digidexo.com

Hvordan bruke en FIRS Infrarød Sauna

Hvordan bruke en FIRS Infrarød Sauna


Produsenter av langbølget infrarød sauna (FIRS) dome hevder at denne bærbare, personlige sauna hjelper avgifte kroppen; avlaste muskel, ledd og nervesmerter; bedrer blodsirkulasjonen; redusere stress; øke avspenning; og støtte immunsystemet. Kuppelen --- en lang hemisfærisk rør med en polstret bunn --- helt dekker kroppen (unntatt hodet) og ligner på en tanning bed eller jern lunge i form. Hjemmet versjonen kollapser for enkel lagring og bærbarhet. Teltlignende anordning omfatter et bæreposen, oppvarming seng teppe, pumpe, temperaturkontrollmodul og pute, samt et valgfritt keramisk ovn for bruk i meget kaldt vær. Infrarød varme trenger inn i legemet til en dybde på opp til 1,5 inches, noe som gjør den mer effektiv enn varmen leveres av en vanlig badstu, i henhold til produsentene, og den kuppelform bidrar til å konsentrere infrarøde stråler på kroppen.

Bruksanvisning

•  Brett ut og sette opp kuppelen, og pass på at kontrollpanelet vil være lett tilgjengelig mens du er i kuppelen, og at du har plassert kuppelen nær nok til en stikkontakt for å plugge den inn uten å bruke en skjøteledning.

Plugg inn strømledningen og trykk på strømbryteren på betjeningsmodulen gang. Still temperaturen til mellom 104 eller 113 grader Fahrenheit ved å trykke på knappen merket "Temperatur". Trykk på knappen merket "Blanket" å varme opp teppet. Slå på keramisk ovn, hvis du bruker en. Still inn timeren på kontrollmodul for 10, 20 eller 30 minutter, og trykk på "On / Off" bryteren til "On" for å forvarme kuppelen i 5 til 10 minutter før du får inn i den.

Drikk en kopp vann før du går inn i badstuen kuppel. Legg deg ned på innsiden av kuppelen med hodet utenfor kuppelen, hviler på puten. Armene og hendene kan være innenfor eller utenfor kuppelen. Legge seg ned er den beste måten å oppleve en badstue, fordi det lindrer nervesystemet av behovet for å opprettholde en oppreist posisjon og har hjerte-og nevrologiske fordeler. Innen minutter, vil du føle kroppen din begynne å falle inn i en tilstand av dyp avslapning som helbredende fordelene med sauna dome begynne.