Digidexo.com

Hvordan bruke Trening for å behandle astma

Hvordan bruke Trening for å behandle astma


Mange som har astma, eller foreldre til barn som gjør det, lurer på om de kan eller bør trene. Astma er en sykdom som begrenser luftstrømmen inn og ut av lungene, noe som gjør det vanskelig å få nok oksygen. Trening øker kroppens behov for oksygen, så en sunn luftveiene gjør fysisk trening enklere. Det finnes måter å kontrollere astma og bedre lungekapasitet med medisiner og trening. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker trening for å behandle astma.

Bruksanvisning

Unn Astma Med Exercise

Se helsesektoren utøveren å diagnostisere astma og foreskrive noen medisiner før du starter en ny øvelse rutine.

Ta kontakt med legen din om den beste type og mengde trening for deg. Vurdere å kjøre, svømming eller stopp-og-start idretter, som baseball eller bowling.

Velg aerobic eller vektløfting øvelser som gir rom for hvilepauser.

Prøv yoga, som antas å behandle astma gjennom avslapping i luftveiene.

Begynn treningsprogram sakte og gradvis øke aktivitet og utholdenhet over en ganske lang periode for å unngå et astmaanfall mens du trener.

Start en praksis med daglig mild strekking, sammen med et treningsprogram, spesielt hvis du ikke har trent regelmessig i lang tid. Trening påvirker resten av kroppen din og kan plassere stress på andre enn din åndedrett systemer. Spør legen din for forslag.

Oppretthold ditt treningsprogram. Slutte brått og blir stillesittende igjen kan øke din risiko for astmaanfall. Når tvunget til å ta det med ro, overvåke luftveiene helse nøye.

Bruk noen medisiner spesielt foreslått av legen din for å lindre symptomer under trening før eller etter du trener. Fortsett å ta all din astma medisinen som foreskrevet.

Tips og advarsler

  • Ha alltid med inhalatoren med deg når du trener.
  • La folk med hvem du trener vet at du har astma.
  • Varme opp og kjøle ned før og etter trening for å tillate kroppen å omstille.
  • Det kan være miljømessige utløsere til astma, i tillegg til din følsomhet for trening. Sørg for å unngå eksterne triggere mens du trener.
  • Utøve alene kan ikke behandle astma effektivt. Bruk øvelse i forbindelse med foreskrevet medisiner for å holde astmaen under kontroll.
  • Pool klor kan utløse astma for noen mennesker. I dette tilfellet, er svømming ikke for deg.
  • Idretter med konstant høy aktivitet eller som finner sted i ekstremt kaldt vær er ikke gode valg for astmatikere.
  • Hvis du har et astmaanfall, og ikke svare på medisiner innen en rimelig tid, kan du gå til et sykehus akuttmottaket.