Digidexo.com

Hvordan bruke ergoterapi å behandle Cerebral Parese

Hvordan bruke ergoterapi å behandle Cerebral Parese


Ergoterapi blir brukt til å hjelpe mennesker som har cerebral parese (CP) blir mer selvstendig i hverdagen. Mens fysioterapi løser ofte grov motorikk, terapeuter bruker ergoterapi for å behandle og forbedre motoriske ferdigheter, som å spise, spille, skrive og pusse tenner. Ergoterapeuter også vurdere sine pasienter til å se hva slags adaptive utstyr de kan trenge å bli mer selvforsynt.

Hvordan bruke ergoterapi å behandle Cerebral Parese

Bruk ergoterapi å behandle Cerebral Parese

•  Har du en evaluering gjort av en respektert ergoterapeut å bestemme ergoterapi behovene til deg eller barnet ditt. Personer som har cerebral parese er ikke alle påvirkes på samme måte og vil ha ulike nivåer av evne.

•  Inviter ergoterapeut til ditt hjem slik at han kan vurdere din stue. Han kan ha anbefalinger om hva slags adaptive utstyr du kan installere i ditt hjem. Dette kan omfatte maskinvare du kan bruke for å gjøre det lettere å komme inn og ut av et badekar eller spesielle datamaskiner for å hjelpe en person med svært begrenset mobilitet sving på en lys, snakke eller åpne dører.

Diskuter med ergoterapeut hva dine forventninger og mål om terapiprogram. Forstå hverandre før du begynner kan bidra til å eliminere misforståelser om nivået på fremgangen du gjør og identifisere spesifikke symptomer du ønsker å behandle.

Observer terapitimer, hvis du får lov til å gjøre det, for å kunne hjelpe barnet fortsette uavhengig hjemme. Ergoterapeut kan ha henne leke med leker som har oversize deler eller spise med store håndtak redskaper for å bedre forenkle prosessen.

Del eventuelle bekymringer om barnet ditt eller hans fremgang med ergoterapeut. Terapeuten kan være i stand til å foreta nødvendige henvisninger til andre fagpersoner. For eksempel, hvis barnet virker uvanlig sint og vipper ut på familie, han kan bli henvist til en psykolog for å håndtere sitt sinne.

Hint

  • Det er viktig å oppmuntre barnet ditt i forhold til hans ergoterapi. Han kan finne det svært vanskelig, men behandlingen vil hjelpe ham å lykkes i sitt hverdagsliv. Å være positivt om behandling kan hjelpe barnet ditt med å bygge opp sin stolthet og selvfølelse.
  • Husk alltid at du og teamet av leger og terapeuter som jobber med deg og barnet ditt er nettopp det - et team. Din kollektive formål er å hjelpe barnet ditt. Hvis du føler at dine behov ikke blir oppfylt, snakke med teamet for å finne ut hvordan behandling kan endres eller få forslag til andre måter å forbedre forholdet.