Digidexo.com

Hjelp for folk som ikke har råd til helseforsikring

Hjelp for folk som ikke har råd til helseforsikring


Ifølge Factcheck.org, et prosjekt innen Annenberg Public Policy Center, to tredjedeler av de millioner av uforsikrede amerikanere er nær eller under fattigdomsgrensen som er definert av den føderale regjeringen. Offentlige etater, frivillige organisasjoner og for-profit selskaper tilbyr gratis og rimelig hjelp til uforsikrede amerikanere behov for helsetjenester.

Betraktninger

Den føderale regjeringen tilbyr en helsetjenester program som heter Medicaid for lav inntekt amerikanske borgere som er administrert av statlige myndigheter. I tillegg er mange stater tilbyr rimelige helsetjenester programmer, men etter først til mølla basis. Vanligvis er en person kvalifisert for et slikt program bare hvis hun kan produsere dokumenter som beviser at hun har en lav inntekt som oppfyller programmets krav. I Washington State, krever grunnleggende helse-programmet deltakerne til å ha et inntektsnivå som er fra 0 til 200 prosent av fattigdomsgrensen i tillegg til å møte andre krav. Basic Health programmet, som tilsvarende programmer i andre stater, gir tilgang til et nettverk av leger. På grunn av budsjettbegrensninger og høy etterspørsel, har programmet ofte en venteliste.

Visse pasientgrupper

Medicare er en statlig støttet program for amerikanere 65 år eller eldre som har jobbet i minst 10 år til en Medicare-dekket jobb. Yngre personer med visse funksjonshemninger er også kvalifisert. Programmet er åpent for alle inntektsnivåer.

Alternativ

Flere private selskaper tilbyr tilgang til rabatterte helsetjenester for en fast avgift. Slike planer er ikke forsikring, og noen ganger krever co-betaler eller refusjoner. Rabatt helse planer bare tilby helsetjenester til en noe lavere pris.

Funksjon

Mange byer har helseklinikker som tilbyr lav pris eller gratis omsorg og konsultasjon. San Francisco City Clinic tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert STD tester, graviditetstester og HIV partner rådgivning. Mange høyskoler og universiteter tilbyr også lav pris eller gratis helsetjenester til studenter. Fasilitetene er minst delvis finansiert av student kontingent inkludert i skolepengene.

Advarsel

Siden tradisjonelle helseforsikring er ikke overkommelig for alle, noen mennesker bruker akuttmottakene på sine lokale sykehus som sin eneste kilde til medisinsk behandling. Ikke å ha regelmessige medisinsk sjekk ups og ikke ha tilgang til forebyggende behandling, kan føre til store legevakten vesenet regninger for behandling av forebygges forhold.