Digidexo.com

Hvordan å komme gjennom Clonazepam Tilbaketrekking

Hvordan å komme gjennom Clonazepam Tilbaketrekking


Klonazepam er fellesnavnet for Klonopin som er et benzodiazepin brukes til å behandle panikklidelser. Aldri slutte å ta Klonopin brått spesielt for langtidsbrukere kan dette føre til beslag. Når du slutter å ta Klonopin, er det viktig å gjøre det gradvis og alltid konsultere legen din før du gjør noe. I disse dager er det mange mennesker tar medisiner for panikklidelser. Noen av dem har funnet at de ikke lenger trenger å ta disse medisinene. Problemet er abstinenssymptomene er vanskelig å forholde seg til og de fleste ganger farlig. Ofte tids folk føler at de er på en berg og dalbane prøver å slutte deretter starte opp igjen fordi uttak er for mye for dem å håndtere. Følgende tips er på å få gjennom abstinenssymptomer.

Bruksanvisning

En kontakt med din lege først aldri prøve å slutte å ta Klonopin uten legens hjelp. Går gjennom trekker seg kan være farlig.

Sett en dato for når du planlegger å starte. Det er lettere å gjøre hvis du trenger å bekymre deg noe. Så starter når du har ferie tid begrense dine aktiviteter så mye som mulig. Du kan føle at ikke være rundt folk i det hele tatt fordi de ikke vil forstå hva du går gjennom, og det er irriterende å prøve å forklare.

Forstå at du kommer til å føle uttak uansett hvordan du avslutter. Det er en lang liste over trekke symptomer.

Legen din, og du vil finne ut hvor fort du kommer til å avta Klonopin. Når nedtrapping ta deg god tid og gradvis redusere mengden, ta deg. Vanligvis du endre dosen annenhver uke, avhengig av hvor høy dose du tar.

Unn kroppen din rett. Det vil være å gå gjennom alle typer kjemiske og metabolske forandringer. Sørg for å ta rikelig med vitaminer og drikk rikelig med vann.

Tips og advarsler

  • Alltid cunsult legen din før du gjør noe