Digidexo.com

Hvordan åpne en Portable Oxygen Tank

Hvordan åpne en Portable Oxygen Tank


Bærbare oksygentanker er en uvurderlig ressurs for de med noen form for pustevanskeligheter, enten det skyldes en langsom forverring eller en nødssituasjon. Å vite hvordan du åpner luftstrømmen på en av disse bærbare oksygentilførsel system tanker er en uvurderlig del av kunnskap for alle som arbeider med helsevesenet, geriatrisk befolkningen, eller bare ønsker å være forberedt i tilfelle noen trenger hjelp til å åpne sin egen personlige enhet . Under åpning av en bærbar oksygentank er rask og enkel, er det en risiko for fare ved åpning av ventilene på feil måte, og slik at kjennskap til disse enhetene er nødvendig for sikker drift.

Bruksanvisning

Fest oksygen tank ventilen hvis det ikke er festet allerede. Bør senkes ventilen mot tanken med strømningsmåleren pekende oppover, og tre pinner akseptor på siden av tankens ventil som har tre haker som stikker ut. Nestle stramme ventilen på plass og deretter festeknotten til den er helt tett.

Still strømningshastighet velgeren på "0" Rotere metall hendel på enden av ventil urviseren inntil oksygentrykkventilen skyter opp til sin nøyaktige nivå av oksygentrykk. Dette bør ikke ta mer enn én eller to rotasjoner av metall hendel.

Fest nasal pusterøret til stussen på bunnen av oksygenventilen. Øke strømningshastigheten til riktig nivå (1 til 6 for en nasal pusting tube) og sjekk for å sørge for at oksygen strømmer inn i masken. Spenn masken på personens ansikt og sikre det komfortabelt.

Tips og advarsler

  • Gi pasienten mulighet til å holde masken til ansiktet hennes hvis hun er i stand til å gjøre det trygt.
  • Pustemasker blir noen ganger brukt som sjal rundt hele munnen og nesen, med et elastisk bånd i ryggen. Disse bør brukes på en oksygen strømningshastighet på 15 til 20.
  • Spør alltid den personen hva oksygennivået hun er vanligvis komfortabel med, og lytte til hennes instruksjoner om deres personlige utstyr.
  • Aldri plassere en maske på noens ansikt til oksygen har blitt slått på, eller det kan kveles henne og forverre tilstanden hennes.
  • Alltid holde et fast grep om oksygen tank, selv når du installerer ventilene og feste pusterøret. Bruk en assistent eller oksygen tank holder hvis nødvendig, som en oksygentank kan eksplodere bare velter og treffer et objekt på feil måte, forårsaker alvorlig skade.