Digidexo.com

Hvordan lære Anger styring klasser

Hvordan lære Anger styring klasser


Anger management klasser lære deltakerne måter å styre sitt sinne på en mer effektiv måte. American Psychological Association definerer sinne som et normalt forekommende følelse som kan forårsake betydelige svakheter i relasjoner, arbeid produktivitet og personlig fungering hvis ukontrollert. Vanligvis anger management klasser blir undervist ved distriktspsykiatriske sentre, men kan bli undervist i kirker, skoler og rehabiliteringsprogrammer. De er også vanligvis utført i grupper, men kan være individuelt vises også.

Bruksanvisning

Velg en anger management program. De fleste programmene inneholder arbeidsbøker og lærerveiledning, men noen kan også omfatte brosjyrer, videoer eller andre supplerende materialer. De fleste programmer og arbeidsbøker dekke det samme grunnlagsmateriale, men varierer i sin tilnærming. Noen programmer er åndelig basert mens andre legger vekt på avslapning eller dyktighet bygningen. Vurder også om klassen vil målrette ungdom eller voksne, som en del materiale for voksne er ikke passende for barn og unge. Mens de fleste sinne ledelsesressurser som er aktuelle for enten menn eller kvinner, er det noen kjønnsspesifikke programmer tilgjengelig. Forsknings tilgjengelige programmer som inneholder informasjon som er passende for innstillingen og er innenfor budsjett. Nettbaserte bokhandlerne har en rekke manualer og arbeidsbøker å velge mellom og gi sammendrag og vurderinger for å hjelpe gruppeledere finne ressurser aktuelle for gruppen.

Bestem antall deltakere. Grupper som dette har vanligvis seks til ti deltakere. Dette nummeret gir rikelig gruppe deltakelse og diskusjon.

Møte med deltakerne individuelt, hvis det er mulig, for å oppsummere de mål og målsettinger av gruppen. Adresse målene for individuelle deltakere, så vel. Dette gjør at deltakerne å ha realistiske forventninger til gruppeprosessen og utfallet. Dette gjør også gruppeleder for å lære mer om deltakerne og hva som førte til deres henvisning til denne gruppen. Dette er også en tid for å avgjøre om den enkelte er en passende gruppe deltaker eller hvis en henvisning for individuell rådgivning er hensiktsmessig. Noen kandidater kan være for volatilt for en gruppesammenheng, mens andre kan være for ubehagelig i gruppe innstillinger, for eksempel personer som har sosial angst.

Finn ut om dette vil være en åpen eller lukket gruppe. Åpne grupper tillate nye medlemmer til å delta når som helst, og tillater medlemmer å "oppgradere" når de har fullført klasse mål eller alle oppgavene i arbeidsboka. Lukkede grupper inneholder de samme medlemmer over hele og ikke tillate nye medlemmer til å bli med når klassen har begynt.

instruere medlemmer til å presentere seg på det første møtet, eller helst et nytt medlem tiltrer. Tillate dem å gi litt personlig informasjon, men unngå lange historier å gi nok tid til å fullføre dagens mål. Gruppelederen bør også presentere seg selv og gi en kort oppsummering av arbeidserfaring eller noen personlige opplysninger. Dette er også et passende tidspunkt til igjen oppsummere mål og forventede resultater for klassen.

Gi informasjon om håndtering sinne, vanligvis begynner med sinne faresignaler. De fleste anger management klasser vare i seks uker, men dette kan variere. Noen programmer kan foreslå et foredrag typen klasse der lederen gir informasjon og forespørsler deltagelse i klassen. Rollespill-aktiviteter kan være hensiktsmessig i visse situasjoner. Slik at deltakerne kan fortelle om personlige eksempler på kursmateriell er også passende på en begrenset måte, da dette er en gruppe å sette snarere enn en fysisk økt. Diskusjon av tanker og følelser knyttet til temaet er også oppmuntret. Medlemmer kan lese etter tur fra arbeidsboken eller brosjyrer. De kan også lese høyt svar på lekser og får tilbakemeldinger fra kolleger i gruppen. Ved slutten av kurset, bør gruppemedlemmene kunne fullføre en individuell plan for hvordan de skal håndtere sitt sinne gitt en rekke situasjoner og må ha fullført alle oppdrag.

Kvitter prestasjoner. Når medlemmer oppgradere fra gruppen, gi dem et sertifikat for ferdigstillelse og erkjenne sine prestasjoner før gruppen. Dersom det er hensiktsmessig, la eksamen medlem for å ta med en nær venn eller et familiemedlem til den endelige klasse. Hvis dette er en lukket gruppe og alle medlemmene er avgangsstudent sammen, kan en enkel oppgradering seremoni eller feiring være hensiktsmessig.