Digidexo.com

Økonomisk hjelp for folk med hjerteproblemer

Pasienter med hjerteproblemer ofte står overfor problemet med økende medisinske regninger uten evne til å gjøre sine betalinger, selv om de har forsikring. Økonomisk hjelp for folk med hjerteproblemer kan bidra til å oppveie helsetjenester utgifter og kan dekke resepter, utstyr, medisinsk behandling og andre behov. Flere metoder for økonomisk hjelp finnes for de med hjerteproblemer.

Resept Assistanse

Resepter for hjerteproblemer kan legge opp raskt. Hvis du mangler reseptbelagte stoffet dekning, kan du søke programmer som gratis Meds og løsninger, samt Partnerskap for Prescription Assistance. Disse programmene tilbys gjennom den farmasøytiske industrien kan redusere eller eliminere dine medisiner kostnader. Reseptbelagte produsenter tilbyr også assistanse programmer for hjertemedisiner og andre resepter hvis du oppfyller sine finansielle kvalifikasjonskrav. For å søke, må du pre-kvalifisere online gjennom et enkelt program. Legen må gi en resept på slike medisiner for deg å bli vurdert av de fleste reseptbelagte assistanse programmer.

Grants

Hjerte Support of America gir økonomisk hjelp for folk med hjerteproblemer som ikke har ressurser til å betale for sine behandlinger. Et stipend fra HSA kan hjelpe deg med medisiner, medisinske utgifter, måltider, transport, utstyr og andre behov. I tillegg til HSA, kan det være lurt å se på private stiftelser som dekker generelle medisinske utgifter gjennom databaser som foundationcenter.org.

Statlige programmer

Selv om Social Security, Social Security Funksjonshemming og Medicaid ofte gi en løsning for å dekke medisinske kostnader, kan du ikke møte deres kvalifikasjoner. Noen andre statlige og føderale programmer finnes, for eksempel statlige ubemidlede skolefritidsordning og Hill-Burton Program. Spesielle fasiliteter delta i disse programmene for å gi gratis eller uten pristillegg helsehjelp til de som kvalifisert.

Hospital Charity

Mange sykehus har egne veldedige programmer for å hjelpe hjertepasienter og kan skrive av hele eller en del av regningen. For å kvalifisere, du vanligvis trenger en fornektelse fra statlige eller føderale økonomiske hjelpeprogrammer. Sykehus begrense ofte slik bistand til legevakt bare, som ikke vil dekke løpende medisinske kostnader for hjerte-behandlinger eller resepter medisiner for hjertesykdom, høyt blodtrykk, eller andre helsemessige bekymringer.

Forhandlings

Før du har fått helsevesenet eller kort tid etter, snakke med din lege for å diskutere din regning. Forhandle medisinske regninger forblir en vanlig praksis, så snakke med dem om helsekostnader relatert til hjerteproblemer, personlige utgifter, inkludert reseptbelagte og utstyr koster, og det samlede økonomiske situasjon.

Tips

Noen programmer vil kreve at du har et brev fra legen forklarer medisinsk problem og hvorfor bestemt utstyr, resepter, oksygen eller andre behandlinger er nødvendig. Finansiell assistanse programmer vil også kreve skatt eller inntekt dokumentasjon for å demonstrere behovet. Prøv å holde all dokumentasjon sammen for å lette prosessen med å forhandle dine regninger og ber om økonomisk bistand.