Digidexo.com

Hjem Utbedring Med Filipino Garlic & Honey

På Filippinene hvitløk og honning blir ofte brukt til å lindre mange sykdommer og plager. Kombinert sammen, kan hvitløk og honning brukes som en hostesaft som bidrar kraftig hoste eller sår hals. Individuelt disse to kraftstasjoner kan hjelpe folk som lider av høyt blodtrykk og gass.

Filipino Remedy med hvitløk og honning

Ifølge Mark Andrews på touregypt.net, gamle egypterne spesiell honning så høyt at de ville plassere honning i gravene til faraoene. Fordi honning aldri ødelegger, det ble verdsatt og tenkt å inneholde mirakel egenskaper som kurert alt. I likhet med egypterne, mange filippinere finne honning for å være en kur for mange av livets plager.

Naturligvis har honning ikke redde noen fra døden; i stedet, er honning brukes som middel for plager uten å ta bearbeidet medikamenter for vanlige sykdommer. Faktisk, når blandet med hvitløk, kan honning være et kraftig hjem rette, og filippinere har funnet denne blandingen botemidler mange ting

Som vi vet, ikke hvitløk ikke bare gjøre retter deilig, men det har til medisinske egenskaper som hjelper kroppen gjenopprette fra sårene, og har antibakterielle egenskaper. Honning, på den annen side, er en naturlig, men kraftige antibiotika som virker når fuktigheten fra bakterier, noe som er vesentlig for deres overlevelse, blir sugd ut, og er også antibakteriell og antifungal. Filippinere ofte blande de to sammen for å lindre sår hals og irriterende hoste.

På Filippinene, er en velkjent hjem rette for hoste ikke bare effektivt, men også veldig enkel å lage. For å gjøre det, forberede en kopp honning og en full leder av hvitløk. Finhakk hvitløk så fint som mulig - du kan også bruke et rivjern til å rive hvitløken. I en panne, varme opp honning på middels varme til den løsner. Når honningen er tynnet du kan sette i hvitløk. Rør blandingen i ca 30 minutter og la den avkjøles. Du har nå en hjemmelaget hostesaft som du kan bruke til å lindre halsen. Hvis du ikke er i stand til å bruke alt på en gang, hell den i en krukke, og lokket den tett.

En tilsvarende middel for hostesaft er laget ved hjelp av rå hvitløk og honning. Ta en middels stor krukke og fyll den med hakket hvitløk. Deretter helle honning til det dekker alt av hvitløk. Forsegle lokket tett og la det stå i flere dager, slik at smaken av både hvitløk og honning vil sette mot. Ta en spiseskje full slik at det strøk din hals og reduserer at smerter i halsen. Når du begynner å bruke din hjemmelagde middel, husk å kjøle den og lokket den tight å forlenge effekten av sirup. Dessuten er dette midlet ikke for babyer som de ennå ikke kan fordøye honning.

Separat honning og hvitløk spille en stor rolle i filippinsk hjem og rettsmidler. Hvitløk brukes til å senke blodtrykket og kurere lungeplager, som astma. På filipinovegetarianrecipe.com, de oppgir at hvitløk kan brukes til å styrke immunforsvaret. Honey sin antibakterielle egenskaper kan brukes til å kurere dårlig ånde, ifølge FilipinoDentist.com. Det er flere måter som hvitløk og honning brukes i Filippinene for å kurere mindre plager.